Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej. Jaka tu cisza. My z Małą pół dnia byłyśmy na ogrodzie, J. dopiero po 18 wrócił z pracy to był czas w 3kę i lenistwo takie niedzielne
Martynka już ładnie się przedstawia z imienia i nazwiska. Do dziś co prawda uwielbia mówić na siebie Mita zamiast Martynka, ale Martynka umie powiedzieć ''Majtynka'' i nazwisko swoje prócz literki ''r'', wtedy j wymawia. No i zamiast ''kuje'' mówi ładnie ''dziekuje'' już. Ogólnie mówi niemal wszystko, więc problemów pod tym względem nie mamy żadnych. Teraz jesteśmy na etapie nauki kolorów. Żółty poznaje bezbłędnie, z czerwonym też coraz mniejsze problemy, za to reszta na razie to na chybił trafił bierze
Ma czas:-)
Aleksandra zdrówka i radości dla Twojego Synusia:-) Śliczny z niego Blondynek:-)
Gosdia a kiedy masz jakieś wolne? Ja dziś też miałam górę prania do prasowania, na szczęście już po, uf.
Dorota fajny kolorek

Aleksandra zdrówka i radości dla Twojego Synusia:-) Śliczny z niego Blondynek:-)
Gosdia a kiedy masz jakieś wolne? Ja dziś też miałam górę prania do prasowania, na szczęście już po, uf.
Dorota fajny kolorek