reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej. Jaka tu cisza. My z Małą pół dnia byłyśmy na ogrodzie, J. dopiero po 18 wrócił z pracy to był czas w 3kę i lenistwo takie niedzielne
wink2.gif
Martynka już ładnie się przedstawia z imienia i nazwiska. Do dziś co prawda uwielbia mówić na siebie Mita zamiast Martynka, ale Martynka umie powiedzieć ''Majtynka'' i nazwisko swoje prócz literki ''r'', wtedy j wymawia. No i zamiast ''kuje'' mówi ładnie ''dziekuje'' już. Ogólnie mówi niemal wszystko, więc problemów pod tym względem nie mamy żadnych. Teraz jesteśmy na etapie nauki kolorów. Żółty poznaje bezbłędnie, z czerwonym też coraz mniejsze problemy, za to reszta na razie to na chybił trafił bierze:-D Ma czas:-)

Aleksandra zdrówka i radości dla Twojego Synusia:-) Śliczny z niego Blondynek:-)
Gosdia a kiedy masz jakieś wolne? Ja dziś też miałam górę prania do prasowania, na szczęście już po, uf.
Dorota fajny kolorek:tak:

reklama
Witam rano. Dziekujemy za zyczenia :*
Mały właśnie idzie spać będzie odsypial wczorajszy dzień , który nalezy do udanych . Mały grzeczny jak nigdy chociaż rano maruda straszna . Goscie przyszli poszli i tyle w sumie
Oczywiście zarełka pozostalo sporo to teraz musze jeść
smile.png

Vegas gratulacje dla malej za wspaniałe postepy w sowniczku
gosdia to miałaś przerabane i to prasowanie ...
dorotar kolorek super pasuje ci :>
Pogodasie psuje zimno sie zrobilo strasznie .

dorotar fajny kolorek:)
aleksandra super bąbel a włosy mam podobnego koloru tazkze super kolorek:)

ale wczoraj miałam okropny wieczor mała ok 19 zaczeła płakać to tak mocno az sie darła spac nie jesc nie pic nie tylko placz i płacz dałam jej panadol i za jakis czas sie uspokoła i zasneła nie mam pojecia co jej było

Witam po weekendowo. Mnie kolano dalej boli:/, ale co zrobić:-p. Weekend spędziliśmy aktywne, w dużej mierze za sprawą pięknej pogody:)

aleksandra witaj:)
kasiaF biedni jesteście z tym katarem. Zdrówka dla was. Mój młody w ubiegłym tygodniu iał katar 2 dniowy, albo raczej 1,5 dniowy. Jakoś na szczęście mu szybko mija
mirableka może brzuszek ją bolał?

Hejka:-p

My też wczoraj grillowaliśmy, w garażu:-D Bo wiało tak że trzeba się było gdzieś przenieść:-D
Ala od soboty mi chorowała, straszną biegunkę i temperature miała, w nocy dziś mi około 1 zrobiła pobudkę bo oczywiście leki przestały działać i załatwiła się do łóżka....:-( w nocy pralkę wstawić musiałam....
Dziś już ok mała węgiel bierze i mamy spokój póki co:-p
aleksandra Wszystkiego najlepszego dla synka:-)
dorotar fajny kolorek! ja na taki sam ciemny chce sobie zrobić ale motywacji i chęci chwilowo mi brak:-p

tak patrzę cieplej się zrobiło to wszedzie spokojniej:-D

Dorotar ładny kolorek ale ładniej Ci jak nie podpinasz włosków do góry:)

Aleksandra
ale masz mężczyznę:) Weź siebie jeszcze pokaż bo na tych zdjęciach mało widać:)

Gosdia
Ty kobieto zapracowana:)

Vegas gratulacje dla Martynki mądra dziewczynka:)
|
Mirabelka biedna malutka;/

Snoopy zdrówka Ali:) A w którym Ty w końcu tygodniu jesteś:p

Hej Wam weekend cieplutki to żadnej nie było:)
Domce uczulenie przechodzi a biorę tabletki cycki mnie bolą jak nie wiem a wieczorami tak mi mdło że szok:)
Była dziś z tą bratową C\ na szmatach bo w nic się nie mieści to i Domce coś kupiłam:)

Nessa witaj:) Napisz coś o sobie partnerze:)
Po pierwsze to gratuluję dzidzi teraz najważniejsze potwierdzić u lekarza:)
Mam Kuzynkę co urodziłą mając 18 lat tez w technikum jej mama z małym siedzi i jest mu całkiem dobrze więc się nie martw o to:)
Odciąganie pokarmu w sumie dla mnie jak miałam dużo to nie było problemu bo potrafiłam 2 na raz butelki napęłnić potem już nie mogłam bo robiłam to ręcznie bo żadne laktatory nie dawały rady młoda dostawała trochę sztucznego a byliśmy z chłopakiem sami z dala od rodziców i wymienialiśmy się na uczelni. Każda ciąża każde dziecko jest inne grunt to dobre nastawienie:)

reklama
Widzę że większość w ten weekend grillowała, my jeszcze nie otworzyliśmy sezonu grillowania, jakoś nie możemy się zgrać, bo szwagierki pracują, jak mają wolne weekend to ktoś tam szkołę ma itp. zresztą my się tak nasiedzimy na tym grillu z małym :-)
neesa, wszystko będzie dobrze, początki zawsze są trudne, ale na pewno się ułoży. gratuluję :-)

Do góry