reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Umi haha bardzo śmieszne już nie raz to tłumaczyłam :p Za rak wezmę się za robotę:p

Dorotar wiem że wygodniej sama tak chodzę po prostu napisałam że w rozpuszczonych ładniej:)

Neesa na razie się tym nie przejmuj:) Kiedy masz wizytę u lekarza??

Ja na czerwcówkach siedziałam bo do was ciężko było się wbić i nadrobić to co naskrobałyście a było tego potężnie dużo:-D
Ehh ja teraz miałam dużo biegania... Ale teraz czekamy już tylko na decyzję czy kredyt nam przyznają i będziemy mieli dom!:-) planujemy na początku wakacji się tam wprowadzić:-p jak za 2tyg byśmy kaskę dostalo odrazu notariusz i ruszamy z remontem:-D wyprawka dla malutkiej już prawie skompletowana, ale przez to że lekarz zaczął brać za wizytę więcej bo jak tłumaczy musiał i za leki płacę około 300zł mieś żeby mała siedziała dłużej w brzuszku krucho się u nas z kasą zrobiło... M też się zadłużył.... jego praca przestała być opłacalna i zaczyna wychodzić na to że on dokłada do biznesu zamiast zarabiać....
Muszę wózek jakiś fajny znaleźć ale cięzko jak znajdę już jakiś komplet to się okazuje że już sprzedany... A wiecej niż 550zł nie jestem w stanie dać....

Dorotar Ty wygladasz jak byś wcale nie rodziła i brzuszka nie miała:-) dla mnie jesteś chudzinka, z resztą już mieś po porodzie świetnie wygladałaś:-)
kasiek przestań się starać i do dzieła:-D
umi ja też mam jazdę że jeszcze niedawno czekałam na połówkowe a tu bam:-D do porodu już się powoli mogę zacząć pakować:-) i niedługo będę się córcią chwaliła a nie brzuszkiem:-p

snoopy jaki fajny brzusio:) jeszcze nie dawno ja miałam taki a moja córcia już ma pół roku jak ten czas szybko leci ech... :-)
nessa dokladnie tak jak mówią dziewczyny nie masz czym sie przejmowac i martwić nie zadreczaj sie tak szkoła bo stres i zdenerwowanie nie sprzyja rozwojowi dzidzi:)
kurcze zapomniała która z was pytała czy niki pierwszy raz krzyczy mamma ach ta skleroza mniejsza o to:
nie wczesniejjakos sie udalo jej powiedzieć mamma ale zadko pierwszy raz to chyba jak miała niecałe 3 mc to jakoś jej wyszlo mamma ale dzis tak fajnie bylo bo ja sobie spie a tu słysze mała krzyczy mamma mamma i spiewa sobie aaa tak fajnie he z dobrym humorkiem mala dzis wstała:-)

alez wiatr u nas wieje szok...

Neesa to pierwsza wizyta?? Czy już wiesz na kiedy termin?? Ja tez po 3 tygodniach wróciłam na uczelnie w tym 10 dni po porodu spędziłam w szpitalu;/

Snoopy no to trzymam kciuki za kredyt&&& No poczekaj bo się ciążowych zrobiło dużo na wątku ja już zaklepałam przyszłe wakacje:p
No właśnie gdzie foty ze ślubu??

Wampi
w sumie nie wiem o której miał mieć bo od 7 miał jazdy chyba 3 godziny... Na razie cisza;/
O super że łóżeczko przyszło wrzuć fotę jak już wszystko gotowe będzie i Cypek w środku:)

Mirabelka
ja pytałam:) Teraz to już może tak bardziej świadomie:)

KASIEK wiem, wiem, ale dzięki raz jeszcze.

SNOOPY dzięki, no już ważę 55kg, po Amelce to po roku albo i lepiej dopiero tyle ważyłam. Ale to przez to, ze e miesiące nabiału, nie jadłam, mięsko gotowane tylko.

NESSEA po pierwszym dziecku wróciłam do pracy po 9 miesiącach, na miesiąc, potem prawie 5 miesięcy znowu siedziałam w domu bo pracy nie mogłam znaleźć. Teraz macierzyński do końca maja prawie i trzeba będzie nowej pracy szukać.

reklama
witam ja dzisja nie do zycia stułam się czyms holernie jestem slaba i wogole moze na wiczor was doczytam .
Zaproszenia zaakcpetowane i zaraz lukne na was :) z kim sie tutaj tak pisze :>
snoopy cudowny brzusio masz

Do góry