• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

EWI zielona herbata z resztą jak każda przesusza skórę ja na diecie pilam ją lub czerwoną, zieloną rano czerwoną wieczorem. 2 herbaty dziennie powinno się pić, ja teraz piję z ciepłych kawe z łyżeczki i anatola a tak to woda, bo nawet po soku pożeczkowym ktory ubustwiam jest mi niedobrze....:dry: najlepsza przy odchudzaniu jest yerba z tym że z jednego suszu robisz az 6 naparów po 200ml każdy:-p i jak się ją pije trzeba pic conajmniej 3l wody bo mozna sie odwodnic.... z reszta jak ze wszystki:-D ja ostatnio nawet Ali herbat nie mogę a mi samkowały (granulowane):-p....

reklama
Dobra ja wpadam ostatni raz póki K do sklepu pojechał :-p jutro też raczej mnie nie będzie pewnie wieczorem zajrzę więc znając życie będzie mega ruch na forum żebym miała co nadrabiać :-D :-p

LORATA - uuu to ciężko Ci będzie no ale powodzenia ;-)

MILKA - różowe taki mocny róż jak ten bukiet wszystkie dodatki w takim kolorze są :-) strasznie mi się spodobało jak zobaczyłam kiedyś to zdjęcie pol_1_1.jpg

DOROTAR - to powodzenia jutro życzę mam nadzieje że nie będzie tak źle ;-)

VIKAMCIA - uuu szkoda że zoo takie marne się okazało, ale i tak lepiej w ten sposób spędzony dzień niż jak byście mieli w domu siedzieć :-p

Snoopy no wiadomo zielona herbata w nadmiarze szkodzi. ja jak zaparzyłam rano tak potem jeszcze dwie piłam, ale wody też sporo piłam. mi akurat pomagała oczyścić organizm,w pocie czułam te chemikalia które ze mnie wypłukiwała a potem to już tylko rano piłam i ewentualnie wieczorem z drugiego parzenia. i też mam teraz że te herbaty które do tej pory uwielbiałam nie podchodzą mi, a od samego zapachu mi niedobrze.

Mirabelka a ile chrześniak ma??

Liza i jak nauka jazdy??

Snoopy heheh to cwaniara Ala z tym rowerkiem:)

Dorotar współczuję sytuacji z Melcią;/ Nie wiem jaka jest Melcia więc ciężko doradzić ja np. zawszę mówię dzień wcześniej i rozmawiam z Dominiką a że jadę na uczelnie i tak przez 3 dni, że będzie szła do dentysty i ciocia będzie jej ząbki oglądała że idzie na badanie i trzeba będzie rajstopki zdjąć i pan będzie nóżki oglądał potem trzeba leżeć i zdjęcie zrobić i u nas zdaje to egzamin ostatnio byłam zaskoczona że Dominika nieruchomo leżała jak jej robili zdjęcie RTG. Ale to wszystko zależy od dziecka Ty najlepiej znasz córę:)

Milka
mnie też na początku bolały jak na @ ale potem ten ból to przechodził samego siebie ciężkie się i wielkie zrobiły że jak wyjmowałam ze stanika to musiałam powoli każdą wyjmować i podtrzymywać a na początku delikatnie jak zwykle bolały:)

Femme a posłuchaj dokładnie tekstu tej piosenki tam jest że ona nieszczęśliwie wychodzi za mąż ja chciałam ją na pierwszy taniec a potem przysłuchałam się dokładnie:P

Kamcia to rzeczywiście kiepskie to zoo ja wpadłam ostatnio na pomysł że może do warszawskiego na koniec kwietnia pojedziemy:)

Cna siłowni i kurcze ma wyłączony telefon i już koledzy dzwonią do mnie bo mają ważne sprawy nosz kurcze czasami mam wrażenie że z nimi wszystkimi ślub wzięłam... Nasz drużba troszkę na mnie obrażony bo ich zjeb... ostatnio

Dorotar, myslalam, ze sama tasma pomoze ;P ale moja wyobrażnia jest warta mniej niz zero i potrzebna była jeszcze gąbka.
Milka, 3mam kciuki. Tak już jest ok ;) Jak to z moim Damianem szybko poszło i szybko przeszło;).
Agnieszka, ja też chciałabym drugie dziecko... Moja Zosia już taka duża, ale na pewno nie teraz niestety... Trzeba trochę popracować i pomyśleć nad własnym kątem bo tutaj z pewnościa byśmy się nie pomieścili.
Femme, kurde ;o ale to bosko wygląda takie połączenie.
Kasiek, to Ty fajnie masz :P tylu mężów ;P. A zajęcia jeszcze jutro... Mi się już tak nie chce tam chodzić. Wakacje chce!!!

Moj chłop poszedł do pracy... Robi drinki jakimś obcym babom ;P. Do mnie wpadnie koleżanka, pogadamy troche.

Zazdroszcze u was takiej pogody... U nas jest totalna kicha ;/ i święta mają być podobne czyli ogólnie doopa wielka.

Kasiek, wiem wiem ;) domyślam mnie tez jeden Damian kolega wkurza ;P Ale on to specyficzny przypadek. No ten moj to od maja/czerwca zaczyna prace jako barman ... Uczy się teraz rzucać butelkami, szklankami i lata wszystko po podłodze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry