reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewi : ślicznie wygląda !!

Z pracą teraz wszędzie ciężko . ; //

Mój dopiero kolo 16 , chyba ze zostanie na nadgodziny ( oby nie ) ;pp

reklama
asaiczek no właśnie, Ty dokładnie wiesz jak to u nas jest.. znajomości się liczą, nic więcej ;/

Mój będzie tak o 14:15 w domu :tak::-)

u nas to jest zadupie :tak: a jak mieszkałam niedaleko Trzcianki bo mój stamtąd pochodzi, i starałam się o prace to mi babka powiedziała "albo studia albo praca" i bądz tu mądry i pisz wiersze :szok:

To tylko mój tak późno ? ;/ ogólnie pracuje 6-15 . ale uwaza ze póki nie ma dziecka chce zzarobic jak najwiecej wiec zostaje dłużej jak moze , z jednej strony dobrze , z drugiej nie ; )) Jeszcze dziś idzie do rodziców po pracy takze kolo 17 sie go spodziewam

no mój też już brał nadgodziny :szok: ale teraz to zbieramy na remont pokoju i chyba ten jego nowy samochód, bo żyć nie da :tak: i w sumie ma rację- może lepiej sprzedać tego dołożyć resztę i mieć w kombi i się zabierzemy z dzieciaczkiem w przeszłości :)

jak tylko chca to niech pracuja . dobrze ze chca , gorzej by bylo gdyby siedzieli bezczynnie w domu jak ja ;)

Mamuska z dzieciakiem wrocila . dalej chory biedny ;//

U nas nagle pogoda się zmieniła i chyba będzie padać. Watr wieje, ciemno się zrobiło :baffled: a myslałam, że już taka ładna pogoda zostanie.

No nic.. idę robić obiad :-p

reklama
Do góry