reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

tak tez widziałam femme wyglądałas normalnie zjawiskowo:tak:
kasiek ładna kobitka z Ciebie:tak:

A ja sie pochwalę:
Moja Ami mówi do mojej mamy: babcia jedziemy? mama pyta:gdzie? a Amelka oć jedziemy bumem mama pyta ale gdzie a Moja mała: do babci teleśki:-D

reklama
femme daj anmiary na Ciebie chciałabym zobaczyć taż fotki. już się pogubiłam która to która prawie tyle zaroszeń dostałam. :-p

Maleństwo ja w domu nie nadążam a co Ty w pracy:p

Femme
noooo jak mi to opowiadał to oczy mi z orbit wypadły cały kufel na raz hhahahah i ma córkę abstynentkę:p

Liza
na pewno się dogadacie już tyle razem przeszliście będzie dobrze:) Ale ty masz się z tymi warzywami ja bym kręćka dostałą:p A po drodze bym się wściekła:p

Ewi
MAreczek przesłodki:)

Kamcia widzę że Twoja dołącza do klubu małych rozrabiar:p

Papitaka a może to jest z takimi jakby różowymi nitkami albo w ogóle na różowo zabarwione??

Blaneczka dobrze jej tak haha

Gosia dzięki ale nie przesadzaj chyba na retuszu ślubnym:p

Maleństwo a
mi wysłaś??

I już w domku :-) Nina na dworze się bawi ( mamy osiedle zamknięte super sprawa :-) ) a ja obiad robię ;-)

MALENSTWO - nie wracaj nigdy do blondu :-p w ciemnych włosach Ci o niebo lepiej :-) :yes:

Heh laski ja na warzywa nie narzekam :-) dzis swoje skonczyłam, i pomogłam mamie pół tunelu pomidorów wsadzić... ;P no a jutro zabiore sie za warzywa mamy :tak: :-) da sie rade, przynajmniej spalam sie przy tym bo sloneczko jest :-D :-)

sali hahaha swietny tekst :-D hehehe

Pokaże wam moje urwisy :-D
Pocieszam mamusie które cierpią z zabkującymi maluchami - potem te zeby wypadaja bezbolesnie i szybko a nie tak jak wychodzą ;))) i mamy pierwszą szczerbe:rofl2:

Załączniki

• Daniel.jpg
    Daniel.jpg
    84,9 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC05475m.jpg
    DSC05475m.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC05469m.jpg
    DSC05469m.jpg
    90,8 KB · Wyświetleń: 29
Liza ale Hania fajnie wygląda bez ząbka :-)

asaiczek ten co pokazywałaś kupił? ;-)

Zuzia już ok. 19 poszła spać, więc mamy spokój :tak: mam nadzieję, że jutro nie obudzi mnie o 6 :-p
Cały dzień głowa mnie boli, no wytrzymać nie idzie :baffled:

reklama
anetka tak ten co pokazałam :D :tak:

Kasiek też go oglądaliśmy chyba z godzinę, ale jest wart kupna no i ta cena, prawie nic :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry