_Blaneczka_
Fanka BB :)
Nie odpisałam .
Nie jestem w stanie utrzymać sama Lilki , nie chcę żeby tylko moi rodzice za nią płacili .
Nie jestem w stanie utrzymać sama Lilki , nie chcę żeby tylko moi rodzice za nią płacili .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
... chyba że on z takich co mój jest (mój na szczęście dorósł i już nie ma takiego siana w głowie) ale on też pisał takie chamskie rzeczy i bolesne właśnie po to żeby mnie wkurzyć i w ciąg sms-ów np wplątać żeby się wszystkiego dowiedzieć ale dalej się puszyć i nie pokazać że mu zależy
tak więc może wcale tak nie myśli a tak piszę bo nie wpadł na nic innego co by napisać nie jest na tyle dojrzały żeby po prostu pogratulować i okazać NORMALNĄ przecież ciekawość 
Femme - akurat u mnie nie .Całe szczęście ;D
Tak wgl. dziewczyny chyba czeka mnie sprawa o ustalenie ojcostwa ; /
Co za nieodpowiedzialny gnój . . . Napisał mi sms " Słyszałem że urodziłaś tego bachora , pogratuluj tatusiowi " ...
Lilka jak wół do niego podobna , każdy to mówi że czysty on , ale nie. To nie jego dziecko , przecież się nie przyzna gówniarz . ..

w poprzednich ciążach też taki duży? 
też bym się wybrała do zoo, ale najbliższe w Poznaniu
to dopiero w wakacje pojedziemy.
:-) Zuzi smakują a to najważniejsze 

no jak tak można ciekawe jakdostanie to jego cholerne potwierdzenie , że to on co wtedy zrobi . Gnojek jeden !! Ale racja ciesz sie malutka , zawsze alimenty mozesz dostawać !! Właśnie upiekłam bułki. Całkiem dobre wyszły:-)
;p