reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja też smarowałam oliwką całą ciąże i ani jednego rostępu na brzuchu, dwa mi tylko na piersi wyszly. A po porodzie jak popatrzyłam na brzuch... Istna masakra:sorry:. Dobrze, że już zbladły:baffled:

reklama
Hej dziewczyny. Przepraszam ze tak o sobie tylko ale nie mam siły nadrabiać nic. Właśnie wróciłam ze szpitala bo miałam się pojawić dziś na ktg. Pojechałam o 10 a wróciłam jakieś 15min temu. Mały sie marnie dzisiaj rusza a na ktg to w cale. Muszę liczyć ruchy i jak będzie w ciągu dnia mniej niż 10 to do szpitala. Następne ktg w piątek, liczę na to że nie dotrwam. W końcu dzień dziecka może mały postanowi świętować już po drugiej stronie brzuszka :-D

malenstwo20 - Oj mógłby, ale teraz mu sie zbiera na zabawe wiec to była raczej drzemka i dlatego ktg ruchów nie zarejestrowało. Mam nadzieje ze w piatek wybierze sobie inny czas na sen i albo pokaże co potrafi albo niech wychodzi ;D

papitka w własne święto wyjdzie w końcu dwa prezenty jednego dnia ;D

Bielenda - Sexy Mama - Skuteczna kuracja przeciw rozstępom - Pielęgnacja specjalistyczna - Rossnet
znacie ten preparat??
co byście poleciły taniego i skutecznego??

na zajęciach wykładowca pokazał nam masaż antycelulitowy i tez na rozstepy:
"na dłoń oliwkę i wspmarujesz glaskając silnie miejsca z celulitem lub rozstępami (lub podatne). silnie glaskajac czyli przyciskaj dłoń do ciala.
potem jak juz nasmarujesz to wez ty lub Twoj ręke w pieść i kostkami w miejscu zgiecia palców (na pol) nimi mocno uciskaj i przesówaj mijesce nasmarowane oliwka w stronę serca. tzn uda od kolana do góry. tak rozbijasz grudki tluszczu i tez mozesz zmniejszyc widocznosc rozstepow. ana brzuchu to delikatne okragle bez pięsci palce lub opuszki palcow tylko.
"

tylko moze byc bolesne

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja nie mam rozstępów :) smarowałam oliwką .

Tak myślę, że teraz złożę o ustalenie ojcostwa i alimenty . Jak za miesiąc , dwa dalej będzie miał nas gdzieś i dalej będzie pisał takie smsy, to wtedy o ograniczenie praw . To chyba najlepszy sposób, żeby "nie udawał skruchy " .

_______
Jesteśmy już w domu :D Trochę mnie to przeraża ; p Lekarz stwierdził że skoro z nami wszystko ok , nic złego się nie dzieje to nie ma nas co trzymać w szpitalu :D

Ostatnia edycja:
Do góry