Już po pracy.
KASIEK baleyaż ok, jutro mam teściową dziewczyny która była dziś, też na baleyaż.
Jeszcze szefowa wszystkiego nie kupiła ale myślę, ze jak już wszystko będzie to i robota się ruszy, przede wszystkim musi baner odebrać by ludzie wiedzieli, że u kosmetyczki też fryzjer jest.
UMI nie mówieł, ale to niech informują albo wywieszą kartkę z takową wiadomością. Skąd ludzie maja wiedzieć co potrzebne. ACH.
BLANECZKA strasznie szybko was wypuścili, aż dziwne.
Takie maluszki mają maleńkie maleńkie żołądeczki i muszą często jeść.
UMI sorki, że się w temat wtrącam ale to dużo licz sobie na wesele na 70 osób. My mieliśmy wesele na 55 osób i wydaliśmy na wszystko jakieś 6 góra 7 tys. W tym wszystko ciuchy, zdjęcia w studiu, ksiądz, kościelny, śpiewak w kościele, kamerzysta, kapela, sala, jedzenie, picia no wszystko wszystko. W sumie my z wesela wyszliśmy na czysto plus prezenty, mama moja to co miała to dała na wesel czyli jakieś 4 tyś, my nie mieliśmy żadnych oszczędności ale resztę popłaciło się z tego co uzbieraliśmy i zostaliśmy na czysto, na szczęście bez długów.
ANETKA to u was nie ma cennika u księdza, u mnie ślub od 500zł kosztuje i drugie tyle śpiewak i kościelny, czyli w kościele tysiak został.
W urzędzie tak coś 80 parę zł, ale ksiądz to ksiądz

nie wiesz???
PAPITKA gdzie czytałaś, że SNOOPY urodziła??? Ale co tam gdzie ważne, że SNOOPY też już ma ze sobą maleństwo, gratulacje.
ANULA mniam ale bym pizzę zjadła.
UMI kiedyś moja śp.babcia leżała w szpitalu i leżała z nią kobitka która była świadkiem Jehowym i po różnych rozmowach powiedziała mojej babci, że nasza wiara to jest za pieniądze i prawdę powiedziała, bo jak nie ma rodzina pieniędzy to ksiądz nas nie pochowa. Chrzest kosztuje, komunia to samo, bierzmowanie też o ślubie już rozmawiałyście ale co kosztuje najwięcej oczywiście pogrzeb.