• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi Anetka wiecie ile sobie ksiądz u tej kuzynki zażyczył co byłam w sobotę?? 1300zł + do tego organista:P
Ja sama płaciłam 800zł

Anula
hehe a to łobuziak:)

Renata
dobra byłaś z organistą;P

Dorotar to się rozkręcasz:)Super fotki:)

Umi jak mojego dziadka chowali to proboszcz do mojej mamy i jej brata "Wiem ile z odszkodowanie weźmiecie"

Dobra biorę się za śniadanie bo Domka Georga ogladała muszę kawkę strzelić bo do 3 się uczyłam:P

reklama
kasiek tego księdza cos chyba w głowe.udezyło , oj to długo siedziałaś :blink:
Umi ładny ten dom
Blaneczka jak malutka jak sie ty czujesz ? , szybko wyszłaś . Ja po cc wyszłam chyba w 4 dobie a byłam 5 bo mnie dzien przetrzymali
Snoopy - a wy jak zdroweczka ?

Prosimy dzisiaj równiez o głosy :) https://apps.facebook.com/smyk-casting/zdjecie/eb182afc02a223924d4669bd17f281a3 .
Młody idzie spaczjadl sniadanko powrurzał mamę to teraz odpoczynek :)
Wczoraj była ta kobitka , bylo ok mały nie płakał ale fakt był ze mną , dawal jej zabawki i wogóle mam nadzieje że będzie ok .

aleksandra87 glos oddany. a powiem małą ciekawostkę że można na Twoje zdjęcie dwa głosy oddawać dziennie.:-)

papitka a jak u CIebie chce już Kubuś wyjść?

hej dziewczyny. dziś się wyjątkowo wyspałam. na 15 do pracy. byłam rano na rynku czereśnie krajowe po 8-9zł a inne po 20-25zł.(MASAKRA)
czereśnie i truskaweczki kupiłam - teściowa karteczke zostawiła i prosiła bym kupiła ;p :-D:-D

zaczęłam używać na rozstępy z ZIAJI krem. i masuje technikami nauczonymi ze szkoły może coś da. ale jak nie to trudno - jak kocha mnie to i moje rozstępy pokocha jak będą :-):-):-):-):-):-)
co nie??

a jak u Was poranek??

malenstwo20 Nie bardzo. No trudno trzeba sie w cierpliwość uzbroić i grzecznie czekać na szkrabika. Mnie na rozstępy nic nie pomogło mam na brzuchu takie ze w niektórych miejscach skóra jest tak naciągnięta że nie czuje ze się w to miejsce dotykam:szok: nie wiem czy chociaż w połowie wróci to do normy.

A mały znowu bryka ale zauważyłam ze od 9 do 11 jest chyba jego czas na sen bo dzisiaj też w tych godzinach był spokojny a ja wczoraj akurat na Ktg byłam. W piątek będę się musiała później wybrać do szpitala bo znowu byłaby lipa, a nie badanie. :tak:

u mnie czuje najbardziej po 15 lub przed snem.
ale już niedługo moje maleństwo zacznie pewnie bardziej brykać.

wiecie wpadłam na pomysł by spróbować nagrać serduszko maleństwa u lekarza na telefon i ze zdjęciem nowym wysłać mojemu B. co Wy na to dobry pomysł? tylko nie wiem jak tu zagadać do lekarza, 6 czerwca mam genetyka i USG połówkowe, a 5 czerwca echo serca maluszka. myślę że zaskoczony by był. zwłaszcza że go nie ma tu bo pracuje. I na USG ze mną go nie było jeszcze wogóle.

Papitka no nie spieszymu sie jak mojemu :) ja w dzien po terminie wchodziłam 3razy na 3pietro latała po szpitalu u teścia :) i nic nawet przygotowania do porodu hahahah :) bedzie dobrze przyjdzie pora urodzisz
Malenstwo zauwazylam :) dzieki wielkie

reklama
malenstwo20 Myślę że to nie jest zły pomysł. Zapytaj lekarza, pewnie by Ci pozwolił nagrać.

Ja już z 500 razy torbę do szpitala przepakowywałam. Dostaje bzika od tego czekania bo już wszystko gotowe i nie ma czym się zająć. Jutro będzie równe 39 tygodni i zaczynam 40 tydzień ciekawe czy coś ten ostatni tydzień przyniesie czy jeszcze nic ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry