• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziewczyny!!!!Dzisiaj moja Kaja dorwała nożyczki!!!!Wycieła sobie grzywke na srodku!!!Nie ma tragedii wyglada jakby miala przedzialek hihi...D. to zauwazył i przyniósł mi pek włosów byłam tylko ciekawa gdzie je ucieła!!!ale zwała hahaha dobrze ze tylko tyle!!:-D

reklama
Sali dzięki:) Hahahahaha no to nie tylko moja ma takie genialne pomysły:P Pokaż ją:) Dobrze że nie tak dużo jak Dominika:)

Małoda
jak na basenie:) Heheh pamiętam jak byłam w ciąży to Dominika tak C kopała;)

Vegas heheh już za dużo Ci w domu J:P JA jednak wolałabym żeby miał dłuższe bo teraz to do przedszkola ani związać ani nic taką byle jaką długość mają;/

Milena jaki brzunio śliczny ja miałam taki do porodu:)

Liza
no to gratulacje!!! Kup podkład i w nocy też niech się nie kisi:P

Renata
biedna Ty ale wcale się nie dziwię Ci...

Ja wreszcie normalna jestem na weselu super było:)

Liza wiesz, ja w sumie zawsze chciałam by Martynka w wieku 2 lat sikała już na nocnik i się udało, miała 23 miesiące jak sikała i kupkała na nocnik i pampki poszły precz za dnia. A na noc chwilę potem, kwestia miesiąca. Wiele zależy i od dziecka i od tego zawzięcia;-)
Renata no jadąc nad wodę dobrze mieć kogoś kto potrafi pływać. Ale na strachu się skończyło, to dobrze. A i super, że wypad udany:tak:
Sali hehe, moja Mała też sobie już 2x ucięła parę pęków włosków, ale cieniutko to aż takiej tragedii nie ma choć czasem w miejscu nad grzywą ciężko to spiąć i jej stoi:-D
Kasiek ja się zawsze zarzekałam, że moja córa będzie miała długie włoski, ale teraz ma boba i super wygląda:) I lżej jej w te upały.

Ostatnia edycja:
Vegas no uroczo wygląda. Ale wiesz ja wolę żeby miała długie bo zawszę mogę je związać a nie jak będzie się w przedszkolu wściekać to takie glutki będą jej wisiały

Kasiek no chyba, że tak, zależy od włosów, moja córa ma proste włoski;-) Więc po każdej kąpieli czy spoceniu ma nadal proste i nie ma problemu.

Hej Ho...

Czasu ostatnio na neta mało korzystamy z pogody albo w pracy siedzę :-p Weekend wolny miałam, i rodzinnie czas spędzaliśmy... Burze co noc teraz też w odali huczy, już dziś jedna burza była a po niejgorsza duchota się zrobiła...

KASIEK powiem ci że Domka jakoś tak (nie wiem jak to określic) charakterku nabrała w takiej fryzurce ślicznie jej w takich włoskach, i z pewnością na te upały lepiej (ja to młodego musze ciąc co 3tyg :szok:)

Hehe i nie pamiętam co dalej miałam pisac, bo się młody przebudził i mi przerwał pisanie... Uciekam spac, jutro do pracy

Hej u mnie pogoda w miarę wczoraj jakoś szło wytrzymać. Nie miałam wczoraj jak napisać bo małemu gazy sie wstrzymały i pół dnia sie bidulek męczył a potem jak przeszło to na spacer poszliśmy i tak zleciała niedziela.
Milena - Śliczny brzunio. Tęsknie trochę za moim ciężarem jak patrze na tego flaka teraz, ale minął dopiero miesiąc może sie wyrobi :-D
RenataT - No to sie strachu najadłaś. Dobrze ze się wybawili w te pogody to tylko nad wode gdzieś jechać. Ja w te wakacje uziemiona i w upaly trzeba obyć sie bez wyjazdów nad wode:-p

reklama
hej Vegas, ja zwasze z kims kto umie plywac jezdze nad wode. Raz ze ja niemam prawka, a piechotą lub rowerami w taki upał to jest samobójstwo, dwa plywac nie umiem, i w razie topienia sie dziercka wątpie czy bym do wody weszla. Strach jest silniejszy.. A jeszcze jak sobie pomysle ze moj brat wlanie nie umial plywac a wskoczył ratowac kolezanke i teraz mija 3,5 roku od jego smierci to ja dziekuje..

Ale burza w nocy u nas byla. grzmoty mnie zbudziły.. i jek Oskarka " mamo daj mi nalesnika."

Liza gratulacje odpieluchowania. U nas tez szybko poszlo. w dwuch przypadkach. Obaj są z kwietnia I F l definitywnie rozstał sie z pampersem w dzien ok 2 urodzin ( nie pamietam dokladnie kiedy ) a Oskar miał 1,8 roczku.styczen mnie jakos tak nastroił. Ale F w nocy pampka mial do prawie 5 urodzin, a O mial 2,5 roku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry