Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, a śliczniutki jest
gdzieś po pierwszym sierpnia chce iśc z nim do dentysty bo na razie kasy nie mam, a nie wiem czy coś na NFZ znajde. Poza ty RMUa będę miec dopiero w przyszłym tygodniu eh... Mam nadzieje że przez te 2 tygodnie jakos diametralnie się ta sytuacja nie zmieni.
. Tak więc ja w takie upały nie smaruje na zwykłe posiaówki w piaskownicy, co innego ten osiedlowy plac zabaw albo gdy młody jest u mojej mamy na ogrodzie, a tam tez patelnia. Co do kosmetyków ja używam głównie takich dla dzieci, ale prawda jest taka że niekiedy kosmetyki dla maluchów maja takie składy że ho ho ho... Z rozczesywaniem włosów u młodego nie mam problemu, u siebie też bo rozczesuje na mokro, poza tym mam specjalną maskę wygładzająca i dzięki niej prawie sie nie czesze