hej witam się
natalia dzięki, poprzednim razem uratowałam 5 bo nie wiedziałam kiedy rodziła i że zjada małe, a wczoraj co się małe urodziło to łyżką do innego pojemnika. w sumie u siebie w pokoju mam bojownika niebieskiego jak femme, parkę gupików i ślimaka a u dziewczynek w pokoju jest te 5 z poprzedniego porodu i ślimak no i teraz te 10
kasiek mój P jak by mu coś wypadło w trasie naprawić to umie bo skończył zawodówkę a potem technikum ekonomiczne i jakiś czas pracowal jako mechanik ale jak jest coś mniej poważnego po calym tygodniu albo ma jakieś zastrzeżenia to nie musi siedzieć całej soboty w robocie jak to było w poprzedniej firmie i naprawiać samochodu bo facet ma swoich mechaników
eve współczuję, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
aleksandra gratulacje
u nas pada od rana, wczoraj też pogoda była nie za ciekawa i przeleżeliśmy niedzielę z P przed telewizorem z małym wyjątkiem - wyjazd na pizze
a w sobotę Klaudię naleciało żeby się uczyć jeździć n 2 kółkach na rowerze no i polatalam trochę za nią ale do dalszej nauki pogoda nisprzyjająca.
pytanie do mamuś starszych dzieci - w jakim wieku i ile czasu zajęła nauka jazdy na dwóch kółkach Waszym dzieciom?