Hej;-)
Kasiek ja tez czekam na wiesci co bedzie

Mysle ze to bedzie dziewczynka, a jak zazdroscisz to wiesz

tez mozesz sobie zrobic
U nas wlasnie od 15 min pieknie grad daje a mialam isc z malym na spacer, bo dzis pilnuje syna kuzynki T. Pospalismy z Kuba do 9 hehe, dal sie cioci wyspac chociaz troszke

Zjedlismy pozniej sniadanko mamy kuchnie ogarnieta, a teraz siedzi z rodziabiona buzka i patrzy jak daje po oknach grad.
Co do dentysty to ja sie tez mega balam denstysty ale tutaj jak mialam juz takie mega zapalenie to poszlam do takiej extra babki, ze moglabym do niej chodzic codziennie

kanalowo mi robila jednego, zakladala plombe na innego i wyrywala mi korzenie 6, ona wlasnie tak mi dala popalic ta 6 i zakazenie sie wdalo. A walczyla z tymi korzeniami kobitka, niezle sie nagimnastykowala a ja sobie tylko lezalam

Taka mloda a krzepe niezla miala

Dzis rano jak wstalam to tam gdzie mialam wyrywane to wlasnie cos mnie pobolewa troche, i dziaslo jest takie jakby napuchniete, ale w ciazy ponoc normalne, bo mi krwawia tez dziasla.. a wczoraj jak mylam wieczorem zeby to prawie zwymiotowalam do zlewu mam taki odruch wymiotny teraz przy myciu zebow, matko
Noo a glowa jak bolala to dalej boolii.. masakra...
Milena slodkii usmiech

Napewno wszystko bedzie juz dobrze

daj pozniej znac

A co do ubran to ja narazie normalnie chodze w swoich ciuchach a jedne dzinsy to nawet luzniejsza sa, takze pewnie mi posluza troche

Ide robic pomidorowke, bo ostatnio mam takiego lenia ze nic mi sie nie chce robic i szybko sie mecze.. a co to dalej bedzie hehe

)
A czy w ciazy mozna pic magnez taki ten musujacy??