Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-)
ale malutko się nas tu zrobiło
No to jak podołam to zasile na nowo wasze szeregi
.
) Ja to nawet jak byłam z młodym na spacerze to nawijałam do niego, ludzie się na mnie jak na kosmitke patrzyli, ale co mi tam, młody był szczęśliwy jak mamusia mu nadawała
tym bardziej że masz faceta do bani, nie ma się co oszukiwac. Kopnij go czym prędzej w dupsko bo zamykasz sobie droge do szczęścia, i przedewszystkim, załatw sprawe z opiekunami dzieci i wnieś o alimenty! No i jak dla mnie to troszke nieprawdopodobna historia jest żeby za zaległości w rachunkach dzieci mieli ci zabrac... przecież socjal jest jaki jest, ale oni NAJPIERW PRÓBUJĄ pomóc potem jak człowiek jest naprawde na dnie to odbierają prawa! oni ci powinni pomóc troche finansowo i pomóc z pracą, a jeżeli ty nie wykarzesz chęci walki o wasz dobrobyt to wtedy oni zaczną działac na twoją niekorzysc!
Nigdy nie zapomnę tej chwili kiedy usłyszeliśmy bicie jego serduszka <3
Wczoraj tatusiek psotnisia (nazywam go psotniś bo wczoraj jak lekarka chciała wysłuchać jego serca to kręcił się, wiercił, kopał dopiero po grubszych paru min na chwile się uspokoił to miała okazje wysłuchać serducha, bo tak to było słychać tylko jego ruchy
) zapodał żartem że jak się urodzi siądzie koło niego i będzie mu czytał imiona i obserwował jego reakcje heh ;D