reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Polna wiem wiem.. Zaniedlugo tez bedziesz miala P przy sobie - na stale.. glowa do gory (wiem wiem latwo sie pisze) ja powiedzialam A, ze juz nigdy Go nie puszcze, ze nie ma nas juz zostawiac..

Kasiu trzymam kciuki, zeby Kacperek zdecydowal sie juz wyjsc:-) to oczekiwanie jest najgorsze:baffled:czekasz czekasz i kazde uklucie, kazdy bol to jedna mysl sie nasuwa - czy to juz:tak:
a jesli chodzi o czop to nie powiedziane, ze poczekasz jeszcze troche.. mi wypadl czop w dzien porodu wiec:-)trzymam mocno kciuki:-)mam nadzieje, ze dasz nam znac:-)

reklama
Basia eh sama wiesz ze P zarabia na wykonczenie domu , fakt wytynkowane wsrodku mamy juz ale podlaczenie wody i ogzrewanie bedzie Nas kosztowalo 3 tys,piec 3 tys,kolektory sloneczne 9 tys ,ogrzewanie podlogowe tez kolo 3 tys :baffled:
a to dopiero poczatek a do konca dalekooooo :rolleyes2::dry:
wiec pewnie P wroci na stale za jakis rok a moze nawet 2 :sad::sad::sad:

Ala sie obudzila wiec uciekamy na spacer i do sklepu !!

POLNA -Allegro dobra sprawa :-p
tyle że u mnie brak chęci na sex :-p Kuba próbował :-p
A co Cię tak te buraczki zadziwiły ?! nie jadłaś nigdy ? :-)

Co do obiadu to ja już nie wytrzymałam i póki co zamówiłam sobie gyrosa :-p a jak Kuba wróci zrobię porządny :-p

KASIA - ale musi Cię wkurzać to czekanie :-/ no ale może mały chce wyjść w dzień chłopaka ? :-)

FEMME z tym allegro to ja juz sama nie wiem, zamowilam t-shirt versace dla mojego S bo ma w pazdzierniku urodziny. a wiem ze mu sie podobala, dalam 140zl, i dzisiaj przyszla...eh i mi sie nie podoba, calkiem inny efekt. chyba zrezygnuje z tego typu zakupow:( KASIU oby maluszek szybko wyszedl, mam nadzieje ze moj Kacper nie bedzie taki uparty jak ty i wyjdzie przed terminem..troszke :p moja mama wlasnie mi kupila taki reczniczek dla malego, z froty z kapturkiem....słodki :) DOBRA JA SPADAM, JADE NA MSZE ZA DZIADKA

Pytanie do mamuś po porodzie... jak miałyście TE skurcze to czy bolał was cały brzuch? bo mnie strasznie ciągnie i boli (kłuje) na dole pod pępkiem aż wyprostować sie nie mogę... a jak przejdzie toKacper strasznie sie wierci... i nie wiem co z tym fantem... czekam...

A czop towłaśnie jak taki bezbarwny to że niby jeszczetroche czasu a jak z krwią to w ciągu 48h... a no i ile właściwie tego czopu być powinno?

Witajcie !:-)
Alinea mialam w Walbrzychu ciocie ale po smierci wujka wyprowadzila sie do Boleslawca!
Netgirl najlepsze na zapach cebuli jest zjesc czosnek!:-D
Olenka19 no to przykro ze musisz tak sama i jeszcze z brzuszkiem coraz ciezej!
Wracaj szybko do zdrowka!:tak:
Ania2608 ty tez sie kuruj i wracaj do zdrowka!
polnaN w szkole mnie tak kolezanki nazywaly!Zazwyczaj w skrucie wolaly Lusi ale Nie wiem czemu kojarzylam sie im z Lusesita!:sorry2:
Kachna321bum najlepsze na grype sa takie domowe babcine sposoby i to nie tylko dla kobiet ciezarnych !
KasiaF87 ciezko Ci z brzuszkiem ale nim sie obejrzysz bedziesz trzymac swoje dziecie na rekach!Zycze Ci zeby obeszlo sie bez wywolywania!Ja rodzilam w 36 tyg wiec mi czekanie sie ukrucilo!
U mnie dzis w domku brudno i zimno bo mezus robi rure antykwasowa!tzn.komin!i od rana sie biedny sam meczy!
Ja latalam dzis od rana po urzedach i z ubezpieczeniem i troszki szalalam po sklepach i jak wrocilam to maly poszedl spac a ja do roboty sie wzielam i nie mialam jak zajrzec!
Ja z moim mezusem dobrze zyjemy a klutnie jakie byly to tylko z powodu moich "cudownych"tesciow ktorzy uwielbiaja rzadzic i zatrowac innym zycie!Ale moj Rprzekonal sie jak moze na nich polegac i jak cha dla nas dobrze i od tamtej pory nie klucilismy sie!Zawsze stoi po mojej stronie!Nie moge narzekac bo mimo iz ciezko pracuje to zawsze znajduje czas na to by pomoc mi z malym i nawet w niedziele gotuje obiady!Wiec nawet nie mam co narzekac bo bym bardzo zgrzeszyla!:blink:
Uciekam sprzatac lazienke bo trzeba sie kapac i lulu malego klasc!
pozdrawiam i przepraszam ze nie wszystkie wymienilam!
Zeby was poznac i pamietac o czym mam odpisac zapisuje sobie na kartce:baffled::-p
buziaki3majcie sie

A to my!:-)A i moj synus urodzil sie 15 wrzesien 2006!to w sprawie listy urodzinkowej!Nasze fotki sa na www.bobasy.pl/mamaadriana

Załączniki

• Z dzisiaj 039.jpg
    Z dzisiaj 039.jpg
    187,6 KB · Wyświetleń: 38
  • Z dzisiaj 051.jpg
    Z dzisiaj 051.jpg
    335,7 KB · Wyświetleń: 42
Lusesita dziękuję,ale coś ciężko z tym moim zdrówkiem:zawstydzona/y: Przez moje dzisiejsze płakanie łeb mnie boli jak cholera:-(

Netgirl bardzo dobrze:tak: Ale najpierw wytrzymałaś tydzień nie odzywając się....A ja nie wiem czy u mnie to jest możliwe:-p

reklama
Kasiu jesli chodzi o czop to wydaje mi sie, ze nie ma reguly.. z tymi bolami nie pamietam dokladnie jak to bylo. jak mialam poczatkowe skurcze to cuzlam sie tak dziwnie:baffled:brzuch niby bolal niby nie.. ale czulam Go strasznie obolaly i to byly takie bole jka na @ tylko troszke mocniejsze..a w kotrm miejscu dokladnie bolal to nie wime.. wydaje mi sie, ze caly brzuch.a z ruchami to nie mam pojecia.. szczerze ja caly porod o tym nie myslalam i nawet nie wiem, czy Lena sie ruszala czy nie.. pamietam tylko dziwek z KTG jak nadchodzil skurcz to strasznie wyla ta maszyna.. w ydawalo mi sie, ze serce Lenki tak szynko bilo tzn taki dziwek byl..
trzymam kciuki oby to bylo to.. wydaje mi sie, ze to dobry znak, ze Cie cos boli:tak:
Lusesita Adrianek przesliczny chlopczyk:tak:a Ty tez niezla laska:-)

Do góry