Witajcie !:-)
Alinea mialam w Walbrzychu ciocie ale po smierci wujka wyprowadzila sie do Boleslawca!
Netgirl najlepsze na zapach cebuli jest zjesc czosnek!
Olenka19 no to przykro ze musisz tak sama i jeszcze z brzuszkiem coraz ciezej!
Wracaj szybko do zdrowka!
Ania2608 ty tez sie kuruj i wracaj do zdrowka!
polnaN w szkole mnie tak kolezanki nazywaly!Zazwyczaj w skrucie wolaly Lusi ale Nie wiem czemu kojarzylam sie im z Lusesita!
Kachna321bum najlepsze na grype sa takie domowe babcine sposoby i to nie tylko dla kobiet ciezarnych !
KasiaF87 ciezko Ci z brzuszkiem ale nim sie obejrzysz bedziesz trzymac swoje dziecie na rekach!Zycze Ci zeby obeszlo sie bez wywolywania!Ja rodzilam w 36 tyg wiec mi czekanie sie ukrucilo!
U mnie dzis w domku brudno i zimno bo mezus robi rure antykwasowa!tzn.komin!i od rana sie biedny sam meczy!
Ja latalam dzis od rana po urzedach i z ubezpieczeniem i troszki szalalam po sklepach i jak wrocilam to maly poszedl spac a ja do roboty sie wzielam i nie mialam jak zajrzec!
Ja z moim mezusem dobrze zyjemy a klutnie jakie byly to tylko z powodu moich "cudownych"tesciow ktorzy uwielbiaja rzadzic i zatrowac innym zycie!Ale moj Rprzekonal sie jak moze na nich polegac i jak cha dla nas dobrze i od tamtej pory nie klucilismy sie!Zawsze stoi po mojej stronie!Nie moge narzekac bo mimo iz ciezko pracuje to zawsze znajduje czas na to by pomoc mi z malym i nawet w niedziele gotuje obiady!Wiec nawet nie mam co narzekac bo bym bardzo zgrzeszyla!

Uciekam sprzatac lazienke bo trzeba sie kapac i lulu malego klasc!
pozdrawiam i przepraszam ze nie wszystkie wymienilam!
Zeby was poznac i pamietac o czym mam odpisac zapisuje sobie na kartce

buziaki3majcie sie