reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magda tak, w maju-czerwcu byla tu "ciezarna Blaneczka". Potem sie okazalo ze tez ma bujną wyobraźnie.

to forum powinno miec podpisaną umowe jakąś z psychiatrami, bo takie podszywanie sie pod kogoś, wymyslanie sobie zyciorysu wedlog mnie to początek choroby psychicznej.

Moje dziąsło tez wrazliwe. ale i spuchlo. Bolec nie boli, bo na tabletkach jestem. za miesiac znowu bede cierpiec bo kolejny do wyrwania ;/

reklama
Dziewczyny pc di tej mam.... nie rozumiem po co ktoś robi takie rzeczy, po co kłamie i udaje...straszne....co muszą teraz czuć te matki które NAPRAWDĘ straciły dzieci...
brak mi słów

Renata no wlasnie Blaneczka to byla.. nie moglam sobie przypomniec. Hehe powinna byc podpisana umowa z psychiatra:D dobre, podoba mi sie ten tekst hehehe. A taka osoba jak zostanie zablokowana to juz pozniej nie moze zalozyc tu konta czy moze?

23may smialo zapraszam:D hehe dorobie w razie co:D
Happy noo niby tak daleko od siebie mieszkamy ale jednak najblizej hehe;)

Happy a co tu opowiadac. Dziewczyna z urojeniami, moze odtrącona przez spoleczenstwo, cierpiąca na pewno na jakies zaburzenia emocjonalne i na nadmiar wolnego czasu. Hobby by se jakies znalazla, to by nie chcialo jej sie nowego zyciorysu tworzyc.

nudzi sie mi. chlopcy jeczą zeby do kuzyna isc ;/ a mi.. niechce sie butów wkladac i isc az kilometr ;/ w sumie to mi sie nic nie chce, nawet nudzic mi sie nie chce..

23may dentoseptem sparuje dziąsla. znieczula bardzo. nie tylko dziasla.

reklama
Do góry