Hej
wampi mialam i mam podobnie jak ty.
Kiedys moglo być nawet brudno kolo mnie, nie panikowalam, nie latalam z mopem i scierą, a teraz?? ze 2-3 razy dziennie odkurzam, a niechvtylko ktos nakruszy zaraz po wylączeniu odkurzacza. No chec mordu w moich oczach! Ł twierdzi ze jestem chora na tym punktcie ale co ja poradze ze ma być czysto. zeby wstydu nie bylo jak ktoś niezapowiedzianą wizyte zrobi
ja okna potrafie codziennie myć

kurze wcieram co drugi dzien, no ale ja i O mamy uczylenie na kurz, wec to dla naszego zdrowia
wiosną i latem to i na podworku czysto musi być

zadnego paproszka, zadnego peta, trawnik wypielegnowany,kwiatki tez, wszystko musi pasowac
obok mnie mieszka moja kuzynka. w tym samym domu tylko od d..y strony sie wchodzi. No i chcąc nie chcą podworko umownie wspolne, ale ja mam swoj kawalek pod swoim oknem ona pod swoim swoj. No i ten jej widze z salonu. Matko i corko.. dwa swiaty. ponoc i w domu tez ma .... jak to L okreslił.. chlew. A zeby on coś chlewem nazwal to musi byc tragedia, bo mu nawet g...o na srodku pokoju by nie przeszkadzalo.
Bylam u alergologa. odebralam opinie Filipa z poradni dla autystów, i w koncu w domu. zupe juz nawet zdązylam ugotowac

pomidorowa dziś z ryzem
a jelitowka nadal sie mnie trzyma. ;/ nedznie sie czuje