• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Paulina12 dziękuję, na szczęście już ok

My mamy tylko 1 smoczek z Canpola i ciągle sobie powtarzam, że muszę kupić drugi bo nie daj Boże gdyby ten się gdzieś zapodział to krzyk i płacz niesamowity

wampi ja na pierwszym ale to i tak cieżko sąsiedzi sie zgodzili żeby stał w dzień przy drzwich od piwnicy wiec jak już nie wychodze z małym to dopiero do domu wciągam. Nie wiem z czego on jest ale waży troche nawet mój A ledwo go targa. Więc jak sama to wciągam po schodach a jak z kims to we dwoje łapiemy i wnosimy:-D
Inka ja zgage miałam co noc od samego początku do końca po pierwsze zawsze miej poduszke wiecej zeby było wyzej po drugie na zgage to mleko a jak nie pomoże to dopytaj w aptece to cos dadza na zgagę. Ja wymiotowałam po 6-7 razy dziennie w pierwszym trymestrze nawet wode zwracałam. Co do brzucha to nospa ja brałam filomagB6 ale miałam to przepisane przez gin zawsze mozesz isć do gin wcześniej i powiedzieć o bólach. Ja miałam na czerwiec termin a w lutym już miała skróconą szyjke i brzuch sie stawiał po kilkanaście razy dziennie a dotrzymałam do 39 tc bez leżenia wiec nie ma co sie martwić. A kręgosłup to ni wiem ja sobie z nim nie radziłam.

Ostatnia edycja:
Mi brzuch tez sie stawia i jak bylam w PL to powiedzialam dla gin i dostalam Asmag chyba i codziennie jedna tabletke biore. Najgorzej jak brzuch mi twardnieje i w tym momencie malenka skacze to az boli mnie to..
Zgagi jeszcze nie mialam.. chociaz ostatnio jak sie w nocy obudzilam aby uczynic co nocna powinnosc czyli siusiu hehe to wydawalo mi sie ze mnie cos pali ale stwierdzilam ze to pewnie nie zgaga i poszlam spac:P
Mnie kregoslup najgorzej jak sie narobie lub dlugo leze bez ruchu a tak to oki;)
Ale ostatnio zaczelo mi dokuczac bol przy kosci łonowej, matkooo jakby slon siedzial, i wlasnie jak sie zasiedze albo jak w nocy wstaje to wtedy najbardziej, jak rozchodze to juz nie az tak ale czuje.. Czytalam ze mi sie tam juz przygotowuje wszystkoo;) Czego sie nie zrobi i ile sie nie wycierpi dla takiego skarbunia;))

Papitka too fakt te wozki sa meeega ciezkie.. ciekawe jak moj sie bedzie spisywal.. tyle ze mieszkamy na parterze i wciagac go nie musze nigdzie, no ale np jakbym chciala gdzies pojechac sama z mala metrem to juz wtedy trzeba targac bo nie wszedzie winde maja

reklama
A ja chce sie wyzbyc za pompowanie koła kosztuje mnie 20 zł. dwa razy już mi dentka sie przebiła i musiałam wymienić w orginale sa samochodowe a u mnie nie ma i musiałam kupić takie do roweru. :angry:
Magda oj tak czego sie nie robi ja do tej pory odczuwam biodro lewe bo sie na nie uwziął i tak sie skopał że chodzić nie mogłam haha.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry