• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Papitka trzeba bylo mamie powiedziec ze rano bedziecie hehe:P A wy kiedy chrzest?
Happy jaki fajny Denisek;) A tam na pierwszej fotce to czekoladke wcinal?:P w ogole ile sniegu u was....u nas dzis slonecznie i wietrznie, cała noc padało..

Dzis kot sasiadów nie dał spać.. miałkał sobie u nas na podwórku a później probowal wejsc do kuchni.. bo w angielskich drzwi sa takie specjalne wejscia dla kocurów..

reklama
Magda no to miałaś gościa i nie zaprosiłaś na mleczko ;D
Chrzciny paluje na Wielkanoc ogólnie jak sie trochę cieplej zrobi bo w tym kombinezonie nie wysiedzi i będzie płacz.

Pisałam ze przeszłam na bebiko 2 i wszystko cały dzień dobrze było no i d**a bo na drugi dzień ból brzunia i zaparcia. :wściekła/y::-(

Paulina z P lepiej . Ale co ostatnio odje**ł to mało na zawał nie padłam .
Magda ja już czytam 3 część ( Nowe oblicze Graya ) Baaardzo fajna .
Mirabelka Witaaaj kochana ;)

Uciekam do sklepu , bo zapomniałam wczoraj kupić Soli :szok::szok::szok:

Papitka kurcze szkoda ze maly sie tak meczy.. a bedziesz probowac tego mleka Hipp co pisalas? Ja za takkich gosci dziękuje:P hehe;)
Milena będe musiala sie wziasc za czytanko hehe;) Co ci P odwalił za numer?? Jak tam Natalinka??;)

U nas dzis fajna pogoda, słonko świeci :) Mała idzie własnie spac, dziś obiad pomagała 'gotowac' (czyt. wysypywała makaron)

happy -Dennisek słodki ;D
papitka -to moze rzeczywiscie zmien mleko na inne skoro po tym tak jest, nie ma sensu zeby sie mecczył ;/ i wybawiłas się na 18 ?

Mirabelka moj też był szczesliwy jak sie Nikola urodzila i pieknie pokoj udekorowal, roze kupil a Nikoli małego kwiatuszka hehe :) a lozeczko rozlozyl wczesniej bo sama bym sobie z nim nie poradzila bo moj w SE siedzi i nie wiadomo bylo czy na porodzie bedzie :))
Happy jaki slodziak!!
Papitka sprobuj z tym Hippem, moze bedzie lepiej bo po co Kubulka meczyc na Bebiku, poprostu mu nie pasi i nie ma przebacz :-(
Milena co sie stalo?? Aż tak zle??

Moje dziecie naprawde pogodzilo sie z lozeczkiem... Sama w nim usypia (przy wlaczonej karuzelce z melodyjka), ok 3 zaczyna sie krecic wiec daje jej na spiocha herbatke. Wczoraj obudzila sie na jedzenie dopiero o 6:20 a dzis o 5:30 i szla spac dalej :szok: Spi lepiej niz ze mna w lozku...

edit
Papitka jak moj A. przyjedzie to tez idziemy na urodziny do chrzestnego Nikoli, tyle ze na 30 :D:D
23may kochana Jula :) mała kucharka

hej hej:)
milena dzieki za przywitanie:* he
happy uroczego masz synka, cudny
papitka ja tak jak dziewczyny też bym zmieniła mleko nie ma co dziecka męczyć a z mlekiem też nie mozna eksperymentować, dla mojej alergolog przeszkadzało ze niki je nutramigen i na Ha kazała zmienić, wyszło tak ze od 4miesięcy wcale mleka nie je, nawet na nie patrzec nie chce.
23may moja córa też woli nasze łóżko od swego łóżeczka bo w swoim też nie może sie rozwalić a na naszym to w rożnorodnych pozycjach śpi, ale tylko w dzień w nocy staram się aby spała w swoim łóżeczku ale różnie to wychodzi
paulina no to twój bardziej się cieszył z narodzin córeczki bo ja kwiatów nie dostałam niestety he

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny:)
Ją właśnie sprzątać bo wczoraj jakoś się nie ogarnęłam na obiad dzisiaj chyba pizza albo McDonald :) mój P. dostał wolne ale odsypial zerwana nocke i wstał 15 mi . temu.

Paulina12-dobrze że mała śpi w lozeczku ją ogólnie nie jestem za spania z dzieckiem i nie będę tego robiła, mimo że jak mały chory byl wstawać było trzeba co 15 i iść do jego pokoju

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry