reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dobry wieczor :)

Milena moja wlasnie usnela, maruda taka od dwoch godzin byla ze dramat..
Happy u nas implant ok 1000zl i na dodatek bardzo malo dostepny..
Magda ja biore tabletki anty, jak narazie nie zapomnialam, bo o tym nie moge zapomniec haha :D bardziej zapominalam o kwasie foliowym
Dominisia zdrowka dla malej!!!! jak u mamy? jak sytuacja z K.?

reklama
Ja dopiero drugie opakowanie mam wiec moze dlatego narazie pamiec nie zawodzi haha:D a co do przypomnienia w tel to tez mam w razie czego, ale na kwas foliowy tez mialam a mimo to zapominalam :p jedynie na poczatku zazywalam nie regularnie ale potem mi nie smakowal

magda-to jest na ramieniu na wysokości bicepsa i podobno jestvto najbardziej skuteczny środek anty dostępny w UK no i pamiętać nie trzeba :)
Paulina12-drugi w PL ten implant...ludzie tyle miesięcznie zarabiają!

23may nie tylko ciebie :)
Milena ja biore anty bo od roku nie ufam gumkom haha :D:D

edit:
Happy ja myslalam o tym implancie, ale narazie jest to dla mnie za duzy wydatek. Fakt, za tabletki daje 44zl miesiecznie, wiec to drozej wychodzi ale na jeden raz tyle nie wyrzuce ;/ moze na jesien sie zdecyduje.
Milena dobrej nocki!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja mam skleroze wiec tabletki w razie co odpadaja:p
Na poczatku ciazy tez zapominalam o witaminach ale wyrobilam ten rytuał:p hehe ja wczesniej witaminy bralam rano i tez tak mnie mdlilo ze masakra, pozniej przeszla na wieczorne branie i sie uspokoily mdlosci, bo przed snem zawsze sobie aplikuje hehe do tego biore ten Asmag jeszcze na te twardnienia brzuchola.. Nie lubie brac tabletek.. mam problem z ich przelknieciem, a jak wiem ze jakas jest niedobra to nawet nie wloze do buzi a juz mam odruch wymiotny..;/ bleeee

Ja zaraz ide sie kapac i ogladac mój program na TLC Porodówke hehe;)

magda tez to ogladalam jak z brzucholkiem chodzilam :)) dopoki sie nie zdecydowalam na cc przerazaly mnie nie ktore porody

reklama
Do góry