reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mój A nie był na ini jednym usg bo nie chciał ;/ nie to nie. potem po porodznie w szpitalu był tylko jak go urodziłam i po odbiór ze szpitala w trakcie leżenia ani razu bo niby był zmęczony ;/

reklama
P w szpitalu to siedział może dlatego że czuł że nie pasuje nie przyjść , ale i tak mnie :wściekła/y::wściekła/y: bo ino ze szpitala wychodził to koledzy bo po drodze :wściekła/y:, no i przy porodzie był .
Ale teraz już też jest ''zmeczony'' ...

Milena, siostrzeniec ma ur tego dnia co ja:-Dmoj na urodziny dostal miedzy innymi, taki ale wogole sie nim nie bawi czasami wlaczy muzyke czy swiatla JEZDZIK Z OPARCIEM MISIE DZWIEK 4 KOLORY SWIETA (2968707633) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dostal rowerek i ten uwielbia nawet teraz po mieszkaniu musze go wozic, cos takiego tylko podobny do motocykla Rowerek Arti UFO z kolyską SUPER Rowerki najtani (2956965540) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. laptopa ale dopiero teraz zaczyna sie nim bawic LAPTOP Edukacyjny E-EDU PIESEK Mówi Uczy PL 12m+ (2969215769) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..

Ja przed porodem pierwszy raz lezalam w szpitalu prawie 2 tyg, Łukasz byc codziennie, pozniej lezalam 3 dni i tez przyjezdzal, gdy ur lezalam 4 dni byl 2 razi i przyjechal po nas ale przy porodzie nie byl, nie chcial wiec go nie zmuszalam

Ostatnia edycja:
U mnie rodzinnych po rodów nie ma wiec tak czy siak nie mógł być tylko na sale poporodowa gdzie oczyszczają dzieci można wejść. Więc tam czekali z moja mamą siostrą teściową i przyszłym chrzestnym;D A tak to nic. Teraz też zmeczony ;/

Papitka masakra chcialabym spac a tu dupka nie moge.. dobrze ze moj to nie jest takim mamisynkiem bo bym chyba zwariowala.. a dlatego tak jest bo od malego jego rodzice na pol roku do Niemiec do pracy jezdzili i on albo byl z ciotka a pozniej z siostrami.
Milena kurde kobitko pierogi ci sie chcialo robic? i mała ci dala?? jak sie nudzisz to mi tez nalep, bo bym zjadla a nie chce mi sie lepic.. juz ostatnio myslalam o pierozkach:p

Nie no mój T to na USG wyczekiwał jak nie wiem co.. specjalnie wolne od pracy brał żeby jechać na USG. I tak fajnie to wygladalo jak tak stał wpatrzony w ekran i podziwial hehe;)
Jak w PL bylismy na tym 4D to tez stal i patrzyl i nawet chcial patrzec jak mi lekarka szyjke sprawdzala hehe:p a jak zobaczyl ten fotel to mine jego byla bezcenna hehe:p
Teraz to codziennie caluje brzuchola, rusza brzuchem jak mała sie nie rusza, przyklada twarz;)
Wiem ze po porodzie sie troche wszystko zmieni.. ale mam nadzieje ze mu sie nie znudzi tatusiowanie i nie bedzie wymyslal jakis dziwnych rzeczy bo wtedy pakowanko-samolot i Polska:p Wiem ze pracuje i czasem jest zmeczony, bo to oczywiste.. ale mam nadzieje ze nie bedzie tak zmeczony 7dni w tygodniu;)

Ja wlasnie jem drugi talerz zupki pomidorowej.. tak mialam ochote na nia ze az:p
Na zoladku to chyba mi winogron utknąl bo wczoraj go tyle wciagnelam hehe:p

U nas wiatr tez wieje okrutnie.. ze malo glowy nie urwie do tego swieci sloneczko;)

magda to twoj T. mial takie dziecinstwo jak moj A. tyle ze on zostawal z dziadkami a rodzicow widywal w wakacje albo w swieta...
co do USG na pierwsze genetyczne nie chcial ze mna wejsc bo stwierdzil ze nie chce patrzec jak lekarz wklada mi patyk (usg dopochwowe) hahaha :D ale na polowkowym juz byl :)

Paulina noo on podobnie.. u nas nie robia dopochwowo..bo jest w 13 tyg i 20. Ale w Pl mi zrobila dopochwowo jak obliczala dlugosc szyjki;) tak cwaniaczyl ale nie byl jak mnie badala, siedzial grzecznie przy biurku;)

U mnie też słonkoo ;)
Anula Wszystkiego najlepszego Ci już dziś życze:-) Pójdę do carrefour'a może coś wyczasnę na ten jego roczek ;-)
Papitka Kopnij go w dupsko może się otrząśnie . :)
Magda Aaa daj spokój nie lubie lepić pierogów :-D Ale wczoraj się zawzięłam i ulepiłam 130 pare :-D:-D Będzie na zaś , bo mam dość kupnychh ;P
Paulina Patyk :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Już 15 a ja dopiero sobie na pierogi nastawiłam ;/
P sie będzie cieszył że odgrzewać nie musi ;P

Ostatnia edycja:
Ja tez w Olk rodziłam ;)

ale wiejee myślalam ze głowe mi dzis urwie .

Milenaa kup jakies ubranko i bedzie ;)) widze ze z P. już chyba lepiej?

reklama
Błagam pomozcie w wieku 19 lat wzielismy slub jestemy za granic wszystko jest super a on chce dziecko ja mam 23 lata on 25 i niewiem czy ja tez tego chce moze i ktoras z was byla w podobnej sytuacij??

Do góry