reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

milena-mój kopie małego tylko jak jest w domu albo w pracy na rano bo inaczej wraca o 23:30, no i zawsze jak mam Kevina od rana to P. siedzi z Dennis od rana jakieś 45 min. jak tego dużego szykuje i odprowadzam do szkoły, potrafi też zrobić mu kaszke czy go ubrać...ale kupy nie przewinie

reklama
happy niech ten kto wymyslil ps3 i fife niech gnije w piekle!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
milena to fajnie ze wam sie uklada:) P. docenil jak stracil na chwile i teraz bedzie tylko lepiej!!! :tak:

paulina ale twoja malutka ma fajny swoj taki kącik;)

Co do tych spraw to hmm nie bardzo mam ochote.. moze po ciazy sie to zmieni? No zobaczymy czas pokaże:p
A co do PS3 to moj T tez ma i czasem szlak mnie trafia jak nie moge przejsc przed telewizorem bo japke drze ze zaslaniam mu:p tez mam simsy na PS3 ale jakos nie mam weny zeby grac w nie;)

Ja juz ciacho zrobilam na jutro, bo im dluzej stoi tym lepsze;) a jutro reszte zrobie sobie na spokojnie;)
Idę zaraz się kąpac i moze uda mi sie zasnąć normalnie..

patka ja miałam 17 lat jak zaszłam w ciaze. Od razu pokochałam tą kruszynke i nigdy nie żałowałam teraz żyć. Urodziłam jak miałam dokładnie 18 lat i 6 miesiecy.:-D Witam sie od razu.

A znowu dzisiaj przychodzi na noc i chyba znowu pójde szybciej spać bo on nie rozumie nie. W dodatku znowu ja rano wstane z kubuniem a on bedzie spał wyśpi sie i pójdzie do domu nawet chwili sie nim nie zajmie i po co mi on tutaj? Kubuś pirwsza nocke spi sam w łózeczku zobaczymy jak to będzie:-)
Milena bo ty chyba miałaś podobny wózek do mojego. też masz pompowane koła? Będziesz mała woziła w tej spacerówce czy kupujesz inną?
Oj tak ps3+ chłop+ fifa = krzyk i nie zasłaniać ;D

Ostatnia edycja:
Papitka powiedz ze masz okres haha :D
Magda dziekujemy :) Odkad mala ma tak kolorowo, chetnie spi w lozeczku bo jak byly puste sciany to nie bardzo miala ochote nawet tam polezec. A i musialam odkryc ochronke na szczebelki z jednej strony bo to juz wogole nie przeszlo. Mała musi widziec swiat :)

a ha jutro znów rano musz3 kevina do szkoły zaprowadzić.... nie lubię tak od rana wychodzić wolę najpierw wypić kawę itp.
papitaka-powodzenia w nocy:)
paulina kącik rzeczywiście sliczny, mój ma swój pokój, ale maleńki taki 2x2

Ostatnia edycja:
happy- haha dzięki. Mi sie zacznie wstawanie jak Kubulek do przedszkola pójdzie czyli w 2015r jak skończy trzy latka. Musiałam juz złożyć podanie o przyjecie. ;/

reklama
Papitka ponad dwa lata a ty juz musialas podanie zlozyc? No to nie zle ;/
Happy my mamy wsumie trzy pokoje, ale w jednym sa moi dziadkowie, w drugim moi rodzice a w trzecim my.. Jest ciasno ale mam nadzieje ze na Boze Narodzenie sie to skonczy :)
Spadam spac kochane, dobrej nocki, zeby dzieciaczki grzecznie spaly i sie nie budzily, no i powodzenia Papitka !! :-)

Do góry