• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ja w ciazy przytyłam ok 10kg i z porodem spadło ;-) Brzuszek piekny choc ostatnio cos sie na nim zbiera :-D:-Dmoze przytyje troche , pasowało by.

Ja spadam zaraz bo znowu bóle mnie łapią ;/

Nisiula zebys dotrawala do jutra :)

Ja urodzilam 15/10/12, lato bylo w pozadku bo w polowie sierpnia brzuch zaczal rosnac i siedzialam na wsi wiec sie moze tak tego nie odczuwalo :) We wrzesniu jak mnie upaly dopadly w Krk to umieralam...

milena pewnie ;) mnie w wakacje bolal lewy jajnik ale to przez nerke ;/ ale wspolczuje bolu ..

mała mi sie dzis do naga rozebrała. siedzimy w kuchni a ona bajke ogladala a nagle biegnie goluuutka hahah

nie no jak narazie nic nie czuje żeby mnie brało.... dotrwam dotrwam hehe... no jutro już mam plany co będe robiła.... mam zamiar prasować ubranka dla małej...;p bo mi została już końcóka wiec jutro troche ruchu bede miała...

reklama
23may moja póki co tylko skarpety :-) Daj spokój w nocy myślałam że umrę , ale dziecko urodzę tak bolało . Takie skurczę ...I też boli mnie lewy ...zależy jak patrzęć bo może prawy hahah

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry