• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Magda Pisałam juz chyba tu milion razy . ale prosze. Czułam ucisk .. i bolały mnie pachwiny . Podobno chodziłam jak pokraka:-D:-D i bolało w dolnej części brzucha

I bolało mnie to od wizyty u gin czyli od około 15 po południu jak mnie naruszył .. a w nocy była Natalia ;P

Ostatnia edycja:
magda na kilka godzimy przed często chodziłam liku dosłownie co 5 min. i w krzyżu mnie bolało jak bym miała chore korzonki

Moje dziecko już śpi.... nareszcie koniec tego koronnego dnia

Magda a ja Ci zaraz spiorę tyłek!! Nie czytaj na forach bo czasami są głupoty powypisywane a Ty będziesz sobie wkręcać a na Twoją małą jesz jeszcze bardzo za wcześnie wiem że pradopodobnie urodzi się wcześniej ale proszę Ci nie kręcaj sobie bo nic dobrego z tego nie wyjdzie!!!

23may
na dobrą sprawę to bardzo późno tak na prawdę rozkręciła się dopiero od pójścia we wrześniu do przedszkola w ciągu 2 tygodni była tak diametralna zmiana że szok wcześniej mało mówiła albo po swojemu i ja ją tylko rozumiałam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry