reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

polna ja je dostałam w sklepie bez problemu. I nie musiałam zamawiać. No ale oczywiście madzik jeżeli nie masz tego u siebie w sklepach to te 3-6kg też bedą dobre. Bo wielkością się nie różnią tylko tą siateczką.

reklama
SZOK ! :szok: poszłam sobie tylko jajecznicę zrobić a wy tyle napisałyście :-p

KERRY - ja coś kojarzę tylko że była ale nic więcej :-/

OLIWKA - ty to szalona babeczka :-p ja zawsze chciałam mieć 2 ale po tej ciąży to nie wiem czy na 1 się nie skończy :-p

POLNA - no udana ta Twoja Ala :-p cwaniaczek taki :-p ;-) a Kuba romantyk ... hymmm raczej nie :-p po prostu lubi mi sprawiać przyjemność ;-)

OLENIKA - hymmm... może skąś da się załatwić ... jak byś jechała do Gdańska to zajedź do mnie to Ci oddam 1 słoiczek :-p

MADZIK - ja mam pampers 2,5kg 43 sztuki za 23 zł :-p i kupiłam w sklepie dla dzieciaczków ;-)

EEeeee a ja uwazam ze te 2-5 kg beda na gora dwa tygodnie bo potem musicie wymienic na wieksze !!
zreszta ja mialam te Mini od 3-6 kg i uzywalam ich tylko przez miesiac bo byly juz potem za male :sorry2:

oczywiscie zalezy jeszcze jakie duze dzieci urodzicie :-p:-)

Femme SMacznego :-p

POLNA - dzięki :-) ja dlatego mam 1 paczkę póki co :-) to ona akurat zejdzie a później się zobaczy co dalej :-) ...a moja to pewnie kruszynka będzie ;-)

Ja mialam 2 paczki pampersow tych 2-5kg.. tzn mialam jedne z pampersa a drugie to byly huggisy.. moja niby urodzila sie duza (3490g)ale te pampersy byly na nia takie wielkie.. zreszta same zobaczycie jakie to malenstwa sie rodza:tak::-)

mój się urodził 2950 i te 2-5kg służyły mi chyba prze miesiąc albo i nawet półtora. no a pózniej tylko przez tydz albo 2tyg 3-6kg i już teraz 4-9kg.

na moim profilu wkońcu uzupełniłam zdjęcia Adasia. Możecie sobie zajrzeć jak macie ochotę. A teraz uciekam przewinąć i nakarmić małego.

Tylko jak sobie przylozycie 1 i 2 to nie bedzie praktycznie zadnej roznicy podwzgledem wielkosci !!

Galarecia Ty urodzilas wczesniaka , czy moze cos mi sie pomieszalo ? :happy2:
wiec nic dziwnego ze uzywalas tym malych !!

Basia a co Ty tu robisz ?? :szok: Lenka chyba nie spi to pewnie ktos Ja zabawia ?:-)

reklama
Do góry