Witam.
u nas choroby.
Marek od piątku z gorączką chodzi, w niedizele i poniedizaek już 41 stopni sięgała nawet godzinę po podaniu nurofenu i nie było rady do lekarza i uprosił S o antybiuotyk. Bartka też wzięło ma gorączke od 38 do 39 stopni i katar. daję mu kropelki do noska i Ibum trzy razy dziennie i doraźnie panadol. mam nadzieję że to będzie wystarczyć. choć i tak ciężko zbić te remperaturę. jak nei przejdzie to w piątek do doktora i antybiotyk. ja też średnio na jeża, gardło dokucza, a jutro jadę na test TSH bo mam powiększoną tarczycę i podobno doktor jakiś guzek wyczuł. przy okazji zawiozę siostre też na badania bo w ciąży jest i dostała plik skierowań.
mąż też zachorował.
nadrabiam tylko 10 stron wstecz.
Asik Zdrówka dla Damianka.
Elcia Witaj. a skąd jesteś? a co do bólu głowy to może coś z ciśnieniem?
Paulina 37.5 to jeszcze normalna temperatura jest. a co do rehabilitacji to najpierw jest wizyta w poradni i tam dopiero sprawdzają czy jest sens. więc niech sprawdzą nic nie zaszkodzi, wyśmieja najwyżej lekarkę. my z bartkiem jedziemy 13, a główke ładnie trzyma jak jest na brzuszku tylko przy podciąganiu z lezenia na wznaknie trzyma. ale tak samo w Białymsktoku wyśmiewają Łomzynskich lekarzy że wynajdują problemy.
R
enatat
matko.. tez szczury dziś mi spac nie daly. tak na kolowrotku zasowaly ze chcialam im go zabrac.
uroki posiadania chomików.
Happy no to masz spoko pracę. a dobrze że mały nie płacze za bardzo. na pewno łatwiej jest.
Maleństywo gratuluję zaręczyn.
Wampi Zdrówka dla dzieciaczków.
Dominisia Ładne oczka ma WIkusia. powodzenia z firmą.
Herbata no już końcówka u Ciebie.