reklama
Japaneczka
Fanka BB :)
Paulina12 -a może płyn lub jakiś inny kosmetyk uczula. Moja Olka nie może stosować mleczka NiveaBaby bo zaraz jest cała sucha. Poza tym Ola jest atopikiem i ogólnie ma bardzo wrażliwą skórę. Jest też uczulona na białko jaja kurzego i jak zje jajo to właśnie pojawiają się jej takie czerwone szorstkie plamy.
A ja dzisiaj dumna z Małej bo zasnęła pierwszy raz bez lulania tylko przy bajeczce jak jej mamuśka czytała
Czytanie to jednak dużo przyjemniejsze jest niż kołysanie na kolanach i nucenie ciągle tej samej melodii ;p
A ja dzisiaj dumna z Małej bo zasnęła pierwszy raz bez lulania tylko przy bajeczce jak jej mamuśka czytała
Dominisia123
mama Wici <3
ja nie wiem tam co to u Małej jest, ale czasem wygląda jak dziecko z reklamy latopic, które jest po prawej jak piszę posta.. i to na całym ciałku.. i na 100% Ją to swędzi, bo się drapie.. jutro może mi powie coś więcej ta cała nasza pani doktor.. w ogóle w Połczynie wybór lekarzy jest taki, że szkoda gadać.. :/ mam nadzieję, że nic poważniejszego Wici nie jest.. myślę, żeby zacząć na stałe kąpać Ją w emolientach.. bo teraz to tak czasami, jak bardzo ma mocne te plamy.. niby trochę pomaga. myślałam też, w sumie K. mi zasugerował, bo gdzieś z grubsza poczytał, czy Wić nie jest atopowa, ale Ci super specjaliści - lekarze tutaj mi nic nie powiedzą, jak im nie zapłacę :/ nie wiem nic. idę spać. moja siostra zachowuje się jak świnia. beka, puszcza bąki i się rozpycha, tak, że zrzuca różne rzeczy.. prawie dorosła dziewczyna a się zachowuje jakby miała coś z głową. szkoda gadać.
Hejka dziewczyny
Zalatana jestem ostatnio. Z Filipem musze smigac na zajecia 2 x w tygodniu, do tego walcze z podworkiem. od kilku lat nikt o nie nie dbal.Teraz zeby je doprowadzić do dosyc byle jakiego stanu to sie trzeba naciągac, nawycinac ;/no ale kalorie spalam
Dominisia, Paulina dermatolog przyjmuje bez skierowania. U nas przynajmniej tak jest. Idziesz z dzieckiem, rejestrujesz sie i czekasz w kolejeczce. Co do plam, kiedyś i moi chlopcy takie mieli. potem byl jakis czas spokoj.. a teraz F znowu coś ma ( z tym ze on azs ma stwierdzone ), i u O sie robi jakas brzydka skora na twarzy. Smaruje ich codziennie Dexerylem. no nic innego nam nie pomagalo jak to. nawilza porządnie. A jak zrobi sie juz parch taki okropny to tylko triderm.
PAulina olej cizie na weselu. nie patrz w jej strone i dobrze sie baw.
Magda sliczną masz corcie. Taki okruszek.. 8 lat temu Filut moj taki malenki byl.. z tego samego dnia nawet jest co Majeczka
Zalatana jestem ostatnio. Z Filipem musze smigac na zajecia 2 x w tygodniu, do tego walcze z podworkiem. od kilku lat nikt o nie nie dbal.Teraz zeby je doprowadzić do dosyc byle jakiego stanu to sie trzeba naciągac, nawycinac ;/no ale kalorie spalam
Dominisia, Paulina dermatolog przyjmuje bez skierowania. U nas przynajmniej tak jest. Idziesz z dzieckiem, rejestrujesz sie i czekasz w kolejeczce. Co do plam, kiedyś i moi chlopcy takie mieli. potem byl jakis czas spokoj.. a teraz F znowu coś ma ( z tym ze on azs ma stwierdzone ), i u O sie robi jakas brzydka skora na twarzy. Smaruje ich codziennie Dexerylem. no nic innego nam nie pomagalo jak to. nawilza porządnie. A jak zrobi sie juz parch taki okropny to tylko triderm.
PAulina olej cizie na weselu. nie patrz w jej strone i dobrze sie baw.
Magda sliczną masz corcie. Taki okruszek.. 8 lat temu Filut moj taki malenki byl.. z tego samego dnia nawet jest co Majeczka
Liza
Fanka BB :)
Hejka.My juz po zabiegu Daniela, i jak narazie jest ok. W pn kontrola pooperacyjna i oby gtak dalej.Na dworku super, zaraz wypuszcze mikolaja to sie pobawi na sloneczko bo Daniel niestety nie moze wychodzic przez tydzien conajmniej... a tak to sprzatam kwiatki ogarniam i czas zlatuje ze az w szoku jestem ze za pare dni juz mamy maj
Do tego ten post zawsze zlany taki wychodzi mi niewiem czemu
Pozdrawiam Was!
Do tego ten post zawsze zlany taki wychodzi mi niewiem czemu
Pozdrawiam Was!
G
guest-1673535084
Gość
Hejka 
Renata witaj!! Dawno cie nie bylo!!!!!! ;-) u nas na NFZ tez bez skierowania bo mamy w przychodni, idziesz i sie zapisujesz ale na wizyte czeka sie miesiac/dwa. Dlatego ide prywatnie bo wtedy mam z dnia na dzien wizyte. Chociaz i tak na poniedzialek sie zapiszemy
Milena cizia nie kizia
Mi wczoraj lazienke zalalo, bo sie odplyw zatkal.
Liza && za to zeby juz wszystko z synkiem bylo ok
Dominisia ile siostra ma lat? Ja kapie Niki w oilatum
Japaneczka nic nowego z kosmetykow nie ma.
Renata witaj!! Dawno cie nie bylo!!!!!! ;-) u nas na NFZ tez bez skierowania bo mamy w przychodni, idziesz i sie zapisujesz ale na wizyte czeka sie miesiac/dwa. Dlatego ide prywatnie bo wtedy mam z dnia na dzien wizyte. Chociaz i tak na poniedzialek sie zapiszemy
Milena cizia nie kizia

Mi wczoraj lazienke zalalo, bo sie odplyw zatkal.Liza && za to zeby juz wszystko z synkiem bylo ok
Dominisia ile siostra ma lat? Ja kapie Niki w oilatum
Japaneczka nic nowego z kosmetykow nie ma.
hej dziewczyny
)
Moja mała ma katar ;./ własnie spac poszla.. pogoda super po poludniu pojdziemy sie przejsc ;]
zamowilam dzis przez neta pampersy bo na promocji sa Happy
jutro zakonczenie roku.. kiedy to zlecialo. musze jechac złozyc papiery dalej do szkoly ;]
Moja mała ma katar ;./ własnie spac poszla.. pogoda super po poludniu pojdziemy sie przejsc ;]
zamowilam dzis przez neta pampersy bo na promocji sa Happy
jutro zakonczenie roku.. kiedy to zlecialo. musze jechac złozyc papiery dalej do szkoly ;]
G
guest-1673535084
Gość
23may ja mam nozke z sosie smietanowym i ziemniaczki do tego ;-) zdrowka dla Juli.
Duszno dzis strasznie.
Duszno dzis strasznie.
reklama