Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rośnie mi pannica ... ale mogła by być znowu taka malutka ;-)
Dałam mu szanse póki co pracuje , bez umowy i jakoś to leci , ale we wrześniu planuję jechać z Natalia do Irlandii , powiedziałam mu że jadę zarobić-odłożyć ( bo ile mam mieszkać z mama ) i on ma zrobić to samo , iść mieszkać wtedy do rodziców i odkładać pieniądze , i że wróce jak będę mieć do czego , bo nie chce siedzieć matce na głowię . I zobaczymy jak to będzie , choć chce w to wierzyć że się ogarnie to jakoś nie mogę .... Musisz siąść i z nim pogadać , doskonale wiem jak się czujesz ..
ahh ;/// 

nigdy jeszcze nie byłam taka zła, że mam urodziny.. nic nie robię. zrobię sobie najwyżej tort, oddam Wiciu K. i się upije. chcę zrobić sobie tort w panterkę. tylko nie wiem, czy mi wyjdzie. w sumie to nie ma czego świętować. Wiciu śpi, wstanie o 5 rano. ZNOWU. idę układać ciuchy, bo wymieniam szafę zimową na letnią..