• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Madziu nam sie zaczal jeszcze gorszy etap, Niki budzi sie co 5minut, praktycznie co noc i to trwa jakies 2 godzinki :-D:-D wygladam jak trupek :) piekna waga corci, rosnie jak na drozdzach na cycuuu :)
Dominisia no fakt :D

reklama
jezuuuuuuuu czuję jak ze mnie cieknie. rozważam czy nie zacząć znowu brać tych tabletek co wcześniej. byłam paskudna, ale przynajmniej @ nie miałam ;P najwyżej K. umrze.

Dominisia- jakie imie matkoo.. Moja kolezanka na bierzmowanie wziela sobie Perpetua czy jakos tak.. Tez sobie imie wybrala:p
Wampi- hehe Cipek:p dobre;)
Paulina- noo kazdy sie dziwi ze mala tak ladnie przybiera bedac tylko na cycu bez dokarmiania butla. Polozne chwala mnie ;D a ja sie dziwie ze moje male cycoliny tak daja rade karmic;p

Magda moje małe też tak ładnie rosło.. i wyssało mi juz prawie całe cycki :szok: za to moja mama nie miała cycków, a po karmieniu mojego brata dostała wielkie, tak, że ludzie myśleli, że sobie powiększyła ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry