reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Noo tyle ze ja mialam troche problemow w ciazy i mala zaczela rodzic sie juz w 31 tyg ale udalo sie zatrzymac akcje i mowili ze bedzie malutka. Liczylam na 3000, 3200g a jak dali ja na wage a mnie akurat szyli a moj T mowi 3800 a ja mowie jasne chyba 3080 a on no nie serioo to nie moglam uwierzyc:p jak ona sie zmiescila w brzucholu moim:p
A twoja dzidzia jak duza byla?

reklama
Madziu szczerze to ja tez nie wiem gdzie ona siedziala w tym twoim brzuszku :) ty taka drobniutka jestes, a tu taki byczek :D

Magda a to rzeczywiście różnica ogromna :) U mojej wagę szacowali na 3800g a się urodziła 4500g i dość długa była ale słabo przybierała bo jak miała miesiąc miała dopiero 5kg...Teraz za to się zaokrągliła troszkę i już nie jest taka szczuplutka. Jak zaczeła raczkować to bardzo wyszczuplała a teraz znowu się zaokrągla :p Ja jestem osobą szczupłą bo jak w pierwszych miesiącach ciąży ważyłam poniżej 50kg ale brzuch miałam ogromniasty. A pod koniec ciąży ważyłam 60kg naszczęscie zeszło po porodzie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wikiriki zazdroszcze tobie i Magdzie figury w takim razie, ja przed ciaza wazylam 63/64kg, cztery dni przed porodem 70/71kg, po porodzie spadlo a teraz mam 62kg. Niki urodzila sie 3 kilogramowa :)

Ja przed ciaza wazylam 53kg. 2dni chyba przed porodem jak sie wazylam bylo 64,5kg a teraz znowu jest 53kg hehe. Takze wszystko odeszlo wraz z urodzeniem malej;-) Moj T sie teraz kladzie kolo mnie reka na brzuch i mowi gdzie moj brzusio hehe i jak rodzilam mala i juz ja wyciqgneli dali mi na brzuch a on do mnie mowi gdzie twoj brzuch, zobacz nie masz juz heh ja tam przejeta mala a ten zdziwiony ze ja wyciagneli i brzuch zniknal:p
Najbardziej mnie wkurza ze rozstepy zostaly.. Masakraaa a tak dbalam o skore w ciazy..

Hej;-)

Ja tak na szybko, bo ostatnio doba zrobiła się za krótka, na nic nie mam czasu...
u nas wszystko ok;-) Damian trochę marudzi bo przyzwyczaił się, że większość dnia jest na dworku a dziś pada więc siedzi w domu. Oliwka zawzięcie uczy się wiersza na Dzień Mamy

wczoraj byłam w gminie i złożyłam wniosek o nadanie numeru, w ciągu tyg powinni się odezwać i będziemy mogli się zameldować:tak: w końcu bo zaraz będzie pół roku jak już mieszkamy a nigdy czasu nie było by to załatwić

reklama
Wikiriki Magda dobrze napisała , mamy prywatną sprawę to są prywatne wiadomości ;PP Nam tu dobrze .. :)

U mnie po staremu , całymi dniami na dworze .. :tak: Natalia ucieszona, do domu wracać nie chce :laugh2: Kicha mi bardzo dziś , od samego rana..w sumie ja razem z nią ( trawe kosili na osiedlu )

A co do wagi przed ciąża ok 52kg przed porodem 62,5kg. w 4ty dzień po porodzie jak do domu wyszłam 50kg ... a obecnie jakieś 47-48kg .

Do góry