reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja mam kilka znajomych z dziećmi w wieku Małej, ale nie bardzo mam ochotę się z nimi zadawać, a jedyna taka w miarę dziewczyna jest w Gnieźnie.. :( w sumie mój brat jest z Małej rocznika, ale Ona luty, a On listopad.. byłyśmy na placu zabaw, Wicia wyściskała i wycałowała dzieci ;) jeden chłopiec trochę starszy od Niej rzucał we wszystkie dzieci piachem, a jego mamusia piła z koleżanką kawę z termosu :baffled: później przyszła kuzynka K. z chłopakiem, koleżanką i taką małą koleżanki siostrą (Nikolą zresztą) ;) to Mała się pobawiła, popuszczałam im bańki mydlane to dzieci sobie łapały ;) Mała się pobujała i poszła spać dopiero jak wracaliśmy do domu :szok: kupiłam Jej nowe leginsy w panterkę ;P

Dziewczyny, co myślicie o bluzkach z prześwitującym materiałem na plecach.? bo kupiłam taką i K. mówi, że wyglądam jakbym stała na drodze na Koszalin :baffled: ale z przodu bardzo mi się podoba, więc najwyżej będę na nią nosić koszulę jeansową.. Wicia sobie śpi, a bracia K. bawią się Jej piłką :-D jak dzieci xD jeden z braci K. z dwóch, którzy byli ze mną na placu próbował zjechać ze zjeżdżalni, a że jest bardzo gruby (12 lat, 160 cm i prawie 100 kg :szok:) zaklinował się xDD

reklama
Wampi- Ty wiesz ze ja pierwszy raz o takim czyms slyszalam.. poczytalam I faktycznie by sie zgadzalo.. bo brzuszek napewno jej nie boli bo ona nie placze tylko sie zlosci.. robi sie czerwona I kopie nozkami..

Właśnie śpi, niedlugo powinna sie obudzic I do kąpanka;-)

Nudny dzionek dziś..;/

Dominisia ja sobie raz kupilam z koronka na plecach to stwierdzil ze wygladam jak typowa ku****rka :-D mi sie podobaja, ale wiadomo ze dla nich to najlepiej habit ubrac

tak. czasem jak się nachylę to wiadomo, że bluzka idzie trochę w dół to twierdzi, że mam taki dekolt w tej bluzce, że mi całe cycki widać, gdzie jak się wyprostuje to bluzka jest malutki kawałek pod szyją.. :-)

K. poszedł na jedno piwo na ognisku (bo chłopak chrzestnej (jak ja jej nie znoszę) Małej ma urodziny i przychodziła co 5 minut, że oni u niego byli, że też zaczną tak robić, że jest świnia itd., a jak Justynka się obrazi to K. leci. :wściekła/y:) 3,5 godziny temu :wściekła/y: ile można piwo pić.? staram się go nie krytykować, próbuję go zrozumieć, ale czasami nie mam siły.. zwłaszcza, że sam mówił, że nie chce iść, bo jest po robocie :/

Dominisia jak mojemu sie tak piwo wydluza to dzwonie, jak nie pomaga to ide mu narobic wstydu i zaraz przychodzi:D

telefon mam w naprawie :( kiedyś poszłam, nastrzelałam mu po papie i wróciłam do domu (przedtem grzecznie prosiłam, żeby poszedł ze mną). po tym jego koledzy, Święta Justynka, jego kuzyni i ktoś tam jeszcze mieli do mnie kilka tygodni pretensje, bo popsułam im zabawę. smutne :(

Moj przy ludziach jeszcze nie dostal bo w miare posluszny wtedy jest :-D ale i tak koledzy sie z niego wtedy smieja ze pantofel i wgl.. Tydzien temu A. gral mecz no a po meczu zostawilam z nim Nikole na boisku bo ja jechalam na chwile do Krk, a to wieczor byl wiec zaraz musial zmykac z mala do domku. To oczywiscie koledzy jak to tak A. tylko piwo wypije i to na dodatek dziecko mu zostawiam. chycili odemnie i sie zamkneli.

mnie wkurza, że K. przy kolegach nie potrafi się odezwać jak coś się do mnie prują. :/ zwłaszcza jeden jest taki paskudny, jego sąsiad. kiedyś wyciągnął go na piwo i jak co chwilę wydzwaniałam do K., bo miał być o 19, żeby mi pomóc z wodą (u K. nie ma ciepłej wody w kranie, trzeba nosić w dużych garach grzaną na kuchni) bo kąpać Wicię trzeba, to w końcu zadzwonił do mnie ten sąsiad, że jeszcze 20 minut, później, że już idą i jeszcze pół godziny, a wrócili po 22 i od tego czasu mam z nim kosę. bo on wie, że K. ma dziecko i mógłby też brać to pod uwagę, a nie myśli tylko o tym, że sam nie chce wracać do domu. oczywiście to była też wina K.. wrócił tak nawalony, że chłopak jego kochanej kuzyneczki musiał go przenieść z fotela na łóżko, bo był trup i musiał go rozebrać, a ja siedziałam w korytarzu i płakałam. :/

reklama
Dominisia tu gdzie ja teraz jestem to tez nie mam cieplej wody ani lazienki. Myje sie w misce, a kibelek drewniany na polu :D typowy stary drewniany dom sprzed lat. Ale Niki ma frajde myjac sie w misce haha. Ja grzeje wode w czajniku bo szybciej. // moj A. ma 25 lat a mimo tego tylko jeden kolega ma dziecko. Ja mojego juz pare razy taskalam zalanego do lozka i go rozbieralam. Zazwyczaj po dyskotece albo jak pija se z moim tata.

Do góry