Czesc

Dzis moje dziecko w nocy sprawdzalo moją cierpliwość

Masakra jakasss

Nie spała sobie 3 godz(najedzonka, dupka przewinieta). I na rekach zle, leze kolo niej zle, bujam w wózku zle.. no juz nie wiedzialam co jej jest.. brzuszek jej nie bolal bo nie plakała tylko swoje nerwiki pokazywała

az w koncu chyba ja to zmeczylo, bo wzielam ja z wozka na rekach pobujalam, odlozylam to chwile powalczyla z pielucha i zasnela..
Jak budzik dla T do pracy zadzw to ona akurat jadla. Po jedzonku zrobilam mu kanapki i myslalam ze kimne sobie bo oczy malo mi nie wyszly na wierzch ze zmeczenia, ale gdzie tam panna nawet o tym nie myslala

O 6 Tatus poszedl do pracy a mamusia z Majunia walczyla dalej.. o 8-30 zasnela i ja razem z nia.. cale szczescie bo ja juz na oczy nie widzialam

i teraz panna kłótliwa znowu spi sobie, a ja zdazylam juz ogarnac pokoj, poskladac pranko i cos zjesc wreszcie..
Noo a ciekawe kiedy ja okresik znowu bede miec

A moj tak ogolnie to 2dni mocnego krwawienia a pozniej 2-3dni plamienie i na 1dzien bol brzucha i krzyza..
A u nas dzis znowu brzydko i zimno;/ wczoraj mimo ze tak chlodno i troche wialo to wyszlismy z nia na pol godz chociaz.
Jak ktos narzeka na upały z PL to ja chetnie przyjme;P Moze nie taki ukrop ale tak 22stopnie wystarcza