• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Siema :D wpadam zobaczyć co u was znowu mnie nie było hoho albo i dłużej :P :sorry2:

WItam wszystkie nowe mamy których nie miałam okazji poznać ;) no i stare które mnie pamiętają :D :)

reklama
Hejka

Cayoka super ze z maluszkiem wszystko dobrze! i trzymam kciuki by jednak sie ulozylo z twoim prtnerem... choc jezeli ma byc zle to lepiej by teraz sie rozpadlo.... dasz rade i badz dzielna!
Dominika ja bym mamie o wszystkim powiedziala, i policje nasłała, postraszyli by niebieska karta i wtedy by sie moze uspokoil... :tak: trzymam kciuki bys znalazla jakies mieszkanie!
Papitka no to jak zadowolona z matur jestes to supeer :-) czekamy na ogolne wyniki :tak:
Asik ja z tabsami teraz mam skromne @ ale boli mnie tak samo, ale to ponoc dlatego ze mam "tylozgiecie" trzonu heh :dry:
atak to @ mi sie zaczela w pt rano i dzis juz nie mam :-)

wiecej nie pamietam :P
Glowa mnie boli i dupnie sie czuje jakos :dry: :no:
Pogoda tez sie popsula i zimno :-(

Liza niebieską kartę to oni już mają ;P po co mam z nim walczyć.. nie zobaczy już Małej. jak nie będę go już widzieć to nie moja sprawa co on robi.. K. pewnie pójdzie ze mną. jak reszcie jest dobrze tak, jak jest to ich problem.

Ostatnia edycja:
asik co do smoczka to hmm znalazła stary i doi .. ;/
Dominisia wspolczuje .

co do @ to ja mam 3-4 dni, bardzo słabo..
u mnie... pogoda do dupy, miejsca sobie znalesc nie moge. Julka niegrzeczna..

dziewczyny jestem ;) ale trochę się dzieję i jakoś weny i brakuje , ale czyyyytam..
POgoda nijaka się zrobiła wychodzimy tylko na zakupy:confused:

Dominisia CO za kreetyn .. :baffled::szok: Ja to by u zrobiła koło d**y , bo pomyśli sobie jeszcze że sobie może cie tak traktować .. .
Cayoka ciesze sie z tobą ze dzidzi zdrowa :tak: szkoda że z partnerem sie nie układa ... ale Liza dobrze napisała lepiej jak ma się zepsuć teraz niż później , a ty bądź dzielna ..
Femka Sieeeeemka .. :P

No a my mamy małego gołebia już ;D

No jedyna MILENAAA mnie zauważyła siema :P

U nas jakieś słonko coś się przebija ponoć od środy ma być ładnie ;)

MILENAAA właśnie widziałam że masz gołębia haha zobaczymy jak długo będziesz się z nich cieszyć :P

Hej;-)
U nas wsio oki;-)
Malutka ma dzis wene tworcza do spanka zobaczymy jak dzis w nocy bo zeszlej nocy spala ladnie i co 3godz na jedzonko. Teraz spi juz od 1,5godz. Jedynie wczoraj przed zasnieciem krzyczala mocno bo glupia ja zjadlam smazone jajko i ja brzusio bolal.. Mi sie chcialo plakac razem z nia;(
Ja juz tez wykapana leze w lozku wciagnelam 2krowki i mnie zemdlilo.

Dzis pierwszy dzionek z tesciowa:p bardzo sympatyczny nawet;p i oby wszystkie tak wygladaly:p obiadek zrobila i wpycha co chwilke jedzonko we mnie bo ja karmie i musze duuuuuuuuzo jesc ;D jutro pierogi ruskie;p dobrze sie nie rozgoscili a ja juz na jutro pierozki zamowilam hehe:p w srode buraczkowa:p bede rozpieszczana przez 2tyg a pozniej ciekawe kto bedzie mi gotowal hihi:p

Dominisia-wspolczuje tej sytuacjii to masakra jakas jeju;/// trzymam kciuki zeby wszystko sie tobie ulozylo;-)
Milena- fajna fajne te golabki:p i to przez nie brak ci czasu dla nas?? :D
Femme- wracasz na stale do nas?? ;-)

Milego wieczorku, ogladam Lekarzy i jak wytrzymam to obejrze Perfekcyjna Pania:p bo jaostatnio odplywam szybko:p

ja też chcę gołębia.

źle mi jakoś od wczoraj. chciałabym mieszkać już na stałe z K. ciężko mi tak osobno, zwłaszcza, że teraz będziemy się bardzo mało widzieć..

magda0109 -ja też oglądam lekarzy i wytrwam do Perfekcyjnej :)P Grunt, że Olka już śpi bo ostatnio zdarzało się jej nie spać do 23 :O

Tak w skrócie co u nas. Olka chodzi na zajęcia dla dwulatków (raz w tygodniu na godzinkę). Ja zostałam prawdziwą ciocią (bo siostra urodziła synka). Rowerem razem z Olą podróżujemy po okolicy. No i stopniowo pomału do sesji egzaminacyjnej się przygotowujemy :)

reklama
w sumie to ja nie wiem, czy dzisiaj dam radę oglądać Perfekcyjną, bo jestem taka przybita, że najchętniej bym poszła spać, ale muszę odplamić Małej ubranka i nastawić Jej pranie.. więc pewnie akurat jakoś skończę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry