reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam niedzielnie dziewczyny:)
Co do buntu: Dennisek od jakiegoś czasu ma napady złości ale to chyba jeszcze nie bunt. Wystarczy ze posiedzi 5 munut na schodach i zaraz przyjdzie przeprosić

Co do facetów: u nas zawsze pieniądze były wspólne od kiery razem za mieszkalismy nie wyobrażam sobie inaczej. Szkoda ze nie zawsze facet z ktorym mamy dziecko to ten jedyny. Wszystkim wam życzę szczęścia i wytrwałości :)

danio i mama.jpgchoinka.jpgmiś.jpg

Załączniki

• danio i mama.jpg
    danio i mama.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 55
  • choinka.jpg
    choinka.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 50
  • miś.jpg
    miś.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny.

Wspolczuje taki palantow... Masakra jakas to jest.. T tylko pracuje a kasa wspolna, cos mi trzeba mowie i tyle.

U nas dwie ostatnie nocki to totalna masakra.
Wczoraj w nocy plakala wiekszosc nocy mala. Tej nocy juz mniej no ale tez nie spalam. Zlapal ja jakis katar do tego ma tyle sliny w buzi jak nigdy i przez ten zapchany nos jest masakra. Nie daje czyscic ryczy jakbym ja ze skore obdzierala ;///
Daje juz wszystko co mozliwe i nic. Na zabkowanie tez probuje wszystkicy specyfikow i tez nic.. Na chwile spokoj jest. Wczorja juz taki placz byl przez ponad godz ze dostala paracetamol w czopku zasnela na 1,5 godz i od nowa.
Jest taka marudna i jeczaca ze matkoooo szalu juz dostaje bo nic jej nie pasuje..
Teraz wlasnie dorwala pilota wciska i patrzy na tv czy cos sie zmienia, male a takie cwane :cool2:

Ja to bym najchetniej z lozka nie wychodzila wcale. Balagan w pokoju mamy ale nie mam sily sprzatnac tego. O reszcie nie wspomne mieszkania bo tylko ja sprzatam wiec teraz mam to gleboko w D. Nie jestem niczyja sluzaca. A jesli dalej nie beda sprzatac to im powiem ze bierzemy pania do sprzatania i bedziemy placic za to. No bo kurde. Ja kibla nie sprzatne to oni tez nie, nie odkurze i nie zmyje podlog oni nie robia tego. Swieta mamy robic wspolnie ale ja podzekowala siedziec tydz w kuchni a oni siada do stolu na gotowca i beda zrec. Ja nie czuje tu klimatu swiat i nie musze robic wcale ich;/

Grrrrr taka zla jestem ze masakraaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
Witam:)
happymum jaka piękna choinka:) a synek podobny do Ciebie:):) Ten zestaw do sprzątania jest super! wcale nie jest tylko dla dziewczyn sama bym kupiła taki małemu bo lubi mi pomagać w sprzątaniu:-)
magda oby szybko skończyły się te zarwane noce:) zdrówka dla malutkiej

U nas dzisiaj już nie wieje:-) Mały pospał do 10 także się wyspałam :) pózniej pójdziemy na spacerek i będziemy zmulać, nie lubie niedziel chyba bardziej niż poniedziałków:) Dobrze chociaż że D. ma wolne :)

Czesc wam .
Happy choinka super. Dennisek cały po tobie :D

Magda wspolczuje nocek i lokatorów . Oby zarwane noce szybko odeszły w niepamięć.

Renata dziadka też pod ręką nie ma , wiec jak powie na kogoś tata to będzie to S. . Za to do babci lubi powiedzieć mamo :D:D:D

Mloda właśnie na mnie dosypia :) śpi od 2h jak nigdy :D jutro do lekarza zobaczymy co nam powie . No i S jedzie o 21 . Dobrze ze to nie lato bo bym mu zazdroscila morza :D:D

paulina przepiękna ta suknia:) taka prosta bez żadnych zbędnych dodatków:)
Mój synek zasnął i to sam się położył:-) Także mam chwilę dla siebie:-) Czekam na D. tak wczoraj pobalowal że nie wrócił tylko nocował u rodziców bo to w tej samej wiosce, czyli jednak popił.. no w sumie nic takiego ale mógl sie chociaz odezwać:( a nie dopiero rano chociaz się domyśliłam. Cos mi się wydaje że sobie z nim porozmawiam:wściekła/y:

MILENA a nie myslisz zeby jechac razem z nim? ;)
MADZIALENA tacy sa mezczyzni... moj w dzien zareczyn trzezwial trzy razy. W sobote bylismy ma imprezie u kuzyna, skonczyli pic o 4 rano, o 11 juz byl u kumpla na piwie przyszedl zawalony i poszedl spac, a o 19 sie oswiadczal i tez byl na fazie. Stwierdzil ze potrzebowal odwagi ;D po czym o 21 juz spal. A w poniedzialek zdychal jak pies.

reklama
paulina mój teraz zdycha :p Dałam mu rosół i od razu poszedł spać :p A jak przepraszał hehe:-D dobrze że jutro ma wolne:) pobawi się trochę z małym a ja odsapnę:)
Synek jeszcze wariuje, dostał od mojej siorki spóznionego mikołaja, kolejkę, prędko spać nie pójdzie cały czas się bawi ale za chwilę go kładę bo sama już jestem zmęczona:)

Do góry