• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej dziewczyny:-)
przeszła mi już wczorajsza złość na cały świat:rofl2:
u nas po staremu, dzień jak codzień;-) jedyna nowość mały nauczyyłł się wydawać odgłos psa(hau hau)

reklama
Hej laski. Mamuska doleciala a to znak ze... 10 dni do przyjazdu A.!!! :)

HAPPY super ze chandra poszlo sobie siooo, ale to nie znaczy ze nie potrzebujesz malego urlopu ;)

Ja nadal przeziębiona ale jakoś funkcjonuje
Od kilku dni młody bardzo się rozgadał: "Asa"- Asia, "ato"- auto, "amian"- Damian, ""oć tu"- choć tu. W ogóle stara się powtarzać to co się do niego mówi

Madzialena współczuję @. A ja tylko colę piję ale tym razem napiłam się takiej z lodówki i mam tego efekty

Renata bombki świetne, widziałam na fb

23may, Paulina zdróweczka dla dziewczynek
Paulina niezły tekst z tymi workami i pakowaniem:-D

Happy gratki dla Denniska za hau hau

paulina to super wiadomość że rozprawa tuż tuż:) z chłopen nadal zgoda, rano bylo małe spięcie hehe ale takie malutkie:)
happymum dobrze że handra przeszła:)
asik zdrówka:):)
My już po spacerku, u nas dzisiaj 7 stopni na plusie:-) mały się smara niesamowicie ale katar niestety lubi sie przedłużać;/;/

Jestem:)
Paulina-Powodzenia na rozprawie:) urlop by się przydał. Co prawda urlopu nie mam ale od piątku mam 5 dni wolnego od pracy ale muszę zrobić świąteczne porządki:/

Mały spi już od ponad godziny:) wiecie co kocham tego mojego Łobuza z dnia na dzień coraz bardziej:)
Smutno mi dziś trochę, myślami jestem w polsce. Tęsknię za moimi mojego rodzeństwa i przyjaciul... hmmm
Dobrze ze choc was mam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry