reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
O. nie poszła do szkoły bo kaszle i gardło ją boli:no:

Maralai niestety nie pomogę bo nie wiem

Happy To tylko taka rutynowa wizyta czy będzie miał coś robione? Daj znać po

Hej dziewczyny:) właśnie robie kawę chce któraś?
Asik24-rutunowa ale Dennisek nie ma szkliwa na górnych jedynkach i nigdy do konca nie wiem czy będą coś robić....

Dziś piątek 13-ego Dennisek konczy 20 miesięcy:)

HAPPY a wiadomo dlaczego nie ma szkliwa? Ja tez pije kawe :)

Zaraz idziemy z N. do biedronki. Piekna pogoda u nas, jak wiosna.

Hejka:) a ja juz po kawce:-) za chwile bedziemy lepić pierożki, ma któraś ochotę?:-D
happymum powodzenia u dentysty, maluszek na pewno będzie dzielny:)
asik dużo zdrówka dla O. :)
Widzę że bierzecie się za porządki:) Ja wczoraj poukładałam u małego w półkach a dzisiaj wezmę się za nasze:) Niedługo zacznie się szykowanie na święta:) Po świętach parę dni spokoju i znowu szykowanie bo 2 stycznia 3 urodzinki synka:-) u nas dzisiaj też pogoda jak na wiosne, wczoraj było 8 stopni:) kurcze trzeba uważać bo zdradliwa taka pogoda, potem polowa przychodni zawalona dzieciakami;/;/
Miłego dzionka:):):)

VeronicaMelania witam:):) ja jestem tu od niedawna:)
My już po spacerku:) Pogoda super chyba niedługo jeszcze raz pójdziemy:) Byłam w pasmanterii, kupiłam wstążeczki i jak będzie mi się nudziło to porobię bombki:-)

reklama
paulina mała drzemka nie zaszkodzi:-):-)
My idziemy na spacerek i przy okazji po siostrzenice bo chce spac dzisiaj u nas:) Lubi bawić się z Piotrusiem i są grzeczni, nie to co z resztą kuzynostwa:):) jak sie zejdą to jakby tornado przeszło przez pokój:-D

Do góry