Hejka:-)
paulina ja narazie mam 2 skalpele Chodakowskiej za sobą

plus codziennie robię 70 brzuszków

Nie jem slodyczy, zastąpiłam je waflami ryzowymi i owocami

nie zamierzam przeginac z ćwiczeniami bo pewnie po tygodniu by mi się znudziło hehe
mama nikosia to przykre że straciłaś maleństwo

Trzymaj się:*
renata jak się ludziom nudzi to potrafią takie głupoty wymyślać;/ moja mama urodziła najmłodszego brata w wieku 43 lat a wszyscy mówili że to dziecko mojej siostry:-) swoje wiedzieli, a ostatnio byłam z małym na spacerku to pewna znajoma była bardzo zdziwiona że to moje dziecko bo myslała że pilnuję komuś dziecka no trzymajcie mnie:-)
Jesli chodzi o kondycje to w gimnazjum czy liceum zawsze byłam najlepsza z wf

A teraz jak cwiczyłam to dobrnęłam do końca ale nie udało mi sie zrobic wszystkich powtórzeń

W tamtym roku przed wakacjami ćwiczyłam Callanetics z Mariola Bojarską, nie schudłam dużo ale fajnie ujędrnila mi się skóra, ale ćwiczenia strasznie monotonne

Nie moge doczekac sie wiosny, wsiąde na rower, mały do fotelika i tez troszke kilosów sie zrzuci
D. wczoraj mnie wkurzył, sam powiedział mojej siostrze że może wziązć małego na nocke a wczoraj mówi że pewnie będzie płakał i nie będzie w nocy jeżdził po niego, i musiałam odmówić siostrze. I wszystko mu nie pasowało a to pizze złą kupiłam a to nie kupiłam mu nic słodkiego no masakra

spytałam się go od czego jest telefon, od tego zeby z niego korzystac czy nosic go tylko przy dupie? Ciężko zadzwonic jak wiedzial że ide na zakupy. To że mial zły dzień w pracy nie znaczy że musi sie na mnie wyżywać, pózniej przeprosil, chociaz tyle.
Synek dalej spi a ja zabieram się za brzuszki, jutro skalpel
Miłego dnia:-)