Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wampi ja pazury robię (aktualnie mam przerwę) od 2007 roku, najpierw robiłam akryle potem żele, moda się zmienia a to co było "super" w 2008 roku kwiatki, cyrkonie i inne ozdoby niekoniecznie jest na topie teraz, teraz noszę zwykły french albo hybrydowy manicuremamusia Nikosia ja oceniam z punktu widzenia kosmetyczki, dla mnie za dużo tego, przytłacza paznokieć i dłonie, ale tak jak pisałam każdy ma swój gust i najważniejsze, że tobie się podobały ;-)
Repetka mój mąż też z tych wyjeżdżających tyle że kontrakty są mniej więcej 6 tygodni i potem 2 tygodnie w domu i tak do lata, latem są wakacje i stocznie nie pracuja potem od wrzesnia znów a piać od nowa ....przekichane to jest no ale inna kasa ....Strasznie Was podziwiam dziewczyny, bo potrzeba jednak wiele by nie oszalec, kiedy Wasz luby tak daleko![]()
Jasiek wlasnie wstal, patrzyl z zazdroscia jak wcinalam owsianke- sam bedzie wsuwac jak podrosniePogoda znow pod psem i zero spaceru, bo deszcze straszne
Zeby chociaz snieg proszyl delikatnie, to tak, ale w deszczu ulic przemierzac nie bede!
RenataT nie widzialam czy wczesniej pisalas, ale raczej czekasz na @ czy Ci nie zalezy, i bedzie co ma byc?Ja tez bym robila juz test
Ze swoim nie wytrzymalam, bylismy wtedy w Amsterdamie na kilka dni, pozwiedzac. Nie chcialam czekac do powrotu i robilam test w hotelu w pierwszy dzien- i dwie kreski
Dobrze ze sprawdzilam, bo jeszcze cos glupiego by mnie skusilo podcZas tej wycieczki, i nie wiadomo jak by sie to skonczylo
No i z dobrych stron jeszcze, to rzucilam palenie w ten sam dzien
A tak poza tym jak Wam poranki mijaja? Jakies ciekawe pomysly na obiady dzis? Bo mysle co zmajstrowac![]()