Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja tez jestem zazdrosna o męża ale na szczęscie tam gdzie mój J pracuje są same chłopy heheheheheNie, naprawde podziwiam, bo ja osobiscie oszalalabym w domu bez lubego, no i zazdrosnica jestem, mimo ze nie pokazujeJemu ufam, ale babonom dookola juz nie
Tak czytalam o tych kosmetykach co piszecie, my uzywamy do Jaska Johnsona, na poczatku Top-to-toe do kapieli, teraz przeszlam jakis tydzien temu na te fioletowe plyny do kapieli i balsam, do glowki rowniez Johnson. Slyszalam ze J's Baby uczula czesto, ale na szczescie nic sie u nas nie dzieje. I od poczatku na dupke uzywam Sudocrem, nigdy nie pudrowalam. I tez problemow nie ma. Duzo z Was pisze o serii dla dzieci Nivea- nie widzialam trgo u siebie, ale moze kupie jak bede w Polsce i wyprobuje
A co do slubow- jestem narzeczona, ale do malzenstwa mi nie spiesznoBiala suknia juz nie dla mnie, bo czystoscia nie grzesze ;D Koscioly sie mnie nie tycza, jako ze nie jestem z tych szeregow, zas sam papier na moj podpis poczeka
I to na pewno jeszcze troche
![]()
swięte słowa OlaRepetka i masz rację bo jak to mówią jak su** nie da pies nie weźmie ale są oczywiście przypadki do jednego worka wszystkich nie wrzucam![]()