sandra910107
Fanka BB :)
Hej dziewczyny jestem już obecna :-)
Koniec remontu , jestem padnięta ale na tym dobre wiadomości się kończą , byłam dzisiaj na wizycie , dostałam tabletki do pochwowe i muszę leżeć , ciężko będzie zmienić tryb , i się do niego przyzwyczaić ale muszę . Niby zapobiegawczo je dostałam ale już mam stresa :-(
Oby małej się nie spieszyło za bardzo .
Przy okazji witam nowe mamy :-) Spróbuje was nadgonić , teraz będę miała czas by być na bieżąco :-)
Renata trzymaj się jestem z Tobą :*
Koniec remontu , jestem padnięta ale na tym dobre wiadomości się kończą , byłam dzisiaj na wizycie , dostałam tabletki do pochwowe i muszę leżeć , ciężko będzie zmienić tryb , i się do niego przyzwyczaić ale muszę . Niby zapobiegawczo je dostałam ale już mam stresa :-(
Oby małej się nie spieszyło za bardzo .
Przy okazji witam nowe mamy :-) Spróbuje was nadgonić , teraz będę miała czas by być na bieżąco :-)
Renata trzymaj się jestem z Tobą :*
Ostatnia edycja:
ja w 25 tyg trafilam do szpitala na 10 dni pozniej musialam lezec, wychodzilam tylko na wizyty lekarskie, pozniej mies przed znowu porodem szpital zeby dostac sterdy na pluca malego jesli cos by sie dzialo, oczywiscie od 25 tyg na lekach co 6 godzin. Najgorsze sa poczatki pozniej przywykniesz o ile da sie to tak nazwac.