• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Happy dziekuje :)
A krople naprawde sa swietne, mlody ma odetkany nosek i lepiej spi mu sie w nocy. Jutro luby jedzie z siostra do Londynu, zas ja z Jajkiem w domu, bo oboje zakatarzeni. Ja chyba przechodze to gorzej niz mlody :D Wszystko mnie boli, ledwo zyje. I za bardzo nic nie moge brac :/

reklama
Hej.

Nie da dziecko mi pospac:p
Zjadla flache i juz buszuje w szufladach, masakraaaa.

U nas bez zmian. Strasznie szybko dni mi uciekaja.. Dopiero co wrocilismy z Pl a w piatek juz 2 tyg minie a w sobote mlody do domu wraca.

Ja jeszcze lezakuje;)

Dzis na obiad kopytka z sosem i kalafior z bulka tarta ;) a wy co robicie?
Milego dzionka ;)

Witajcie,
Zagladam z kawa bo zaraz trzeba brac sie za sprzatanie i pozniej pojdziemy do sklepu przy okazji zaliczymy spacer. Bartek w nocy nie mogl zasnac rzucal sie w lozeczku do 23.30 a w dzien spal tak jak zawsze godzine i to o 12, do tego wstal o 6.30:wściekła/y:Ł wlasnie poszedl do pracy.U nas od jutra ruszaja zapisy do przedszkoli,bede skladac do 3 moze Bartek sie dostanie a ja bede szukac pracy bo oszaleje juz w domu
Repetka a ja nie zaszczepilabym dziecka z katarem czy kaszlem bo nie ma pewnosci czy nie wyjdzie z tego cos gorszego a sama szczepionka to obciazenie dla organizmu, nasza lekarka nie szczepi gdy dziecko ma katar badz kaszel
Magda, u nas tez ciezko ze spaniem ale juz przywyklam, wlasnie mysle co zrobic na obiad:tak:Ł pracuje do 19 wiec zjem z malym a on gdy wroci sobie odgrzeje

Hej my sobie lezymu jeszcze ale zaraz wstajemy. Dziś znów do job center:/na sama myśl mi sie nie chcę...
Dzisiaj @ dostałam i czuje sie kiepsko:/

U nasz zimno i szaro pogoda do bani

REPETKA ja tez dziecka z katarem bym nie zaszczepila. Katar moze splynac na oskrzela/pluca. Zreszta organizm juz jest oslabiony przez katar, popatrz jak ty sie przy katarze czujesz, a jeszcze doloz szczepionke..
MAGDA mi tez czas zapieprza.. juz miesiac mojegoo nie ma.
HAPPY my tez jeszcze lezakujemy ;)
OLCIU dasz rade kochana ;)

U nas pogoda do bani kompletnie. Zachmurane, pakrapuje.. a dzis do tesciowej mamy isc.. Snilo mi sie ze moj ma kochanke jakas Natalie buhahahaha musze go baczniej obserwowac zwlaszcza ze mamy kose to nie wiem gdzie lazi hahah

Paulina- a jak na miejscu twoj jest to tez sie tak klocicie? Ja jak wtedy w Pl zostalam w listopadzie to na skype sie klocilismy ciagle:p a tak jak jestesmy na codzien razem to czasem:D

U nas pogoda tez do bani..
Dzis jeszcze sasiada pilnuje.
W ogole wczoraj dowiedzialam sie ze dwoch facetow sie powiesilo praktycznie z tej samej miejscowosci.. Jeden 31 lat. Wczoraj jego urodziny a przedwczoraj sie powiesil u kolegi w lazience na klamce.. A drugi 35 lat dwoje dzieci.. Masakraaa... Co tych ludzi pcha do czegos takiego..

reklama
Madzia nie ktorych pcha te drune zycie ;) teraz np w sobinie dziewczyna lat 25 mloda ladna strzelila sobie pistoletek do swin w skronie a przez co? Przez milosc. Nie ktorzy mimo to ze sie usmiechaja maja slaba psychike u nie radza sibie z problemami ktore ih spotykaja smutne ale prawdziwe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry