reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Heja..
booooziu leb mi chyba zaraz rozsadzi. Mam wrazen ie ze oczy wyskoczą. tak boli ze jasna cholera mnie bierze. tabletki nie pomagają, a wzielam 2 rantudile. No one są mocne. ( dostalam je w razie bolu przy skreconej stopie ).
bylam dzś u alergologa i psychiatry, brzuch caly dzien bolał.. i sie okazalo jak wrocilam ze ja @ dostalam akurat. dobrze ze juz w domu bylam bo bym z taką plamą na tylku w autobusie kwitla.

co do wczorajszego robienia kawałów. F wczoraj podchodzi do mnie i mkwi ze mam przyszcze. Pytam go gdzie.. juz przerazona, bo ostatnio ronbą mi sie na twarzy jak nastolatce. a on tekstem do mnie " hahahaha.. zartowalem.. to są cycki :D " to mnie skomplementował.

A Oskara wkrecil ze ma kleszcza w uchu i trzeba dzwonić po karetke. Mlody prawie sie rozplakał, ze mu ten kleszcz wyssie wszystko z glowy i operacja bedzie jak nic. hahahha.. F tak powaznie mu opowioadał ze sama bym mu uwierzyla.

WAMPI mam identyczny plyn.
MALWA od tego sa raczej watki dla staraczek :) poszukaj a znajdziesz
RENATA vuhahhahahahaa nir wierze, jakie Filip ma pomysly hahahaha

Moja sie myje, zaraz kolacja i sen. Ameeen. Nie spala dzis popoludniu, bo po nocy wstala o 10.30 bodajze.

Witam się wieczornie:) cały dzień nas w domu nie było. Byliśmy u siostry S. A później u drugiej jegi siostry a na końcu u Teściów mały nie spał w dzień wic już w łóżku:)

Hej Dziewczynki :happy2:

Mnie też się grzybek łapał dwa razy na początku ciąży i dostałam Pimafucin globulki i pomogły na szczęście i kupiłam sobie ziaję intimę, a teraz mieszam z płynem do higieny intymnej biały jeleń z korą dębu ;-)

witam z rana .
maly u mojej mamy zostal na noc a ja wgl sie nie wyspalam budzilam sie co 2h glowamnie bolaloa zatoki masakra myslalam ze sie wsciekne ;/
teraz uciekam do szkoly a p0otem z mama do mnie na ciacho urodzinowe .
do pozniej ;)

witam z rana .
maly u mojej mamy zostal na noc a ja wgl sie nie wyspalam budzilam sie co 2h glowamnie bolaloa zatoki masakra myslalam ze sie wsciekne ;/
teraz uciekam do szkoly a p0otem z mama do mnie na ciacho urodzinowe .
do pozniej ;)
Oooo Kochana sto lat sto lat sto lat niechaj żyje nam :happy2: spełnienia najskrytszego marzenia, duuuużo zdrówka, szacunku i miłości :happy2:

reklama
A ja juz sie bycze u rodzicow, teraz spijam kawke, zaraz ide na lezaczek i wilczyce rodzicow wyglaskac. I obijantus :-) Milego dzionka Dziewczyny :-*

Do góry