reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej
u nas nic nowego, O. w szkole, K w pracy a ja z mlodym siedzę. Zaraz idziemy na zakupy, potem obiad i może popołudniu przejedziemy się gdzieś rowerami:-)

Paulina szkoda, że z mieszkaniem nie wypaliło

Renata współczuję i trzymam kciuki aby było wsio ok

Anita witam i gratuluję :)

Olciaa noo moje łobuzy też dokazują

Happy cudowne są takie chwile kiedy dziecko przytula i mówi, że kocha:tak:

Magda wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. Zdrówka dla taty.

reklama
Witam sie :)
Magda Gratuluję rocznicy:) która to? I oczywiście zdrowka dla taty.
Właśnie próbuje dodzwonić sie do lekarza bo Dennis znów kaszel:/ już było lepiej a dziś w nocy znów masakra:/ najgorsze ze ten kaszel nie brzmi jak przeziębienie tylko jakby mały sie krztusil:^

Hej.

Kazali tacie przyjechac dzis na 8 rano i co? duupka.. Przyjeli go laskawie na oddzial i to ok 13 dopiero! kazali byc naczczo, a zabieg moze zrobia jutro jesli beda mieli wolne miejsce, bo na jutro maja zaplanowanych troche zabiegow.. Wtf?? parodia... nagly przypadek i moze tak albo siak... odkad przyjechal na oddzial prosil o cos przeciwbolowego to dopiero teraz mu dali zastrzyk... Porazka z tymi lekarzami....

U nas dzis ani cieplo ani zimno.. siedzimy na dworze, dzis jednak mlodego pilnuje i bawia sie na dworze.

Wlasciciele chaty tez pojechali dzis do Pl bo dostali tel ze z jego ojcem zle pod aparatura lezy w szpitalu, niewiadomo czy zdaza dojechac nawet.. Zwolnili dzieciaki ze szkoly, spakowali sie w godz i pojechali.. a dzieciaki jakie uradowane tu skakaly.. Huuuura jedziemy do Polski.. ;) Naeet pewnie nie orientuja sie w sytuacji. Do 2 tyg powinni wrocic.

Papitka- wszystkiego najlepszego dla Kubusia ;)))))
Happy- 4 laTA :D
Olcia- a moze byc nawrot? Bylas u gin?

Wracam od lekarza i jestem załamana u Dennisa podejrzewają astmę, dostał maskę i instalator, za 2 tygodnie kontrola.
Mój brat ma astmę i widziałam jego ataki i częste pobyty e szpitalu:(
Magda-opieka lekarska w pl to parodia! U nas w tym roku będzie 6 lat
Papitka-100lat dla Kubusia!

Hej

Widze ze wszystkie dzieciaczki dokazuja ;)

Magda zrowka dla taty oby szybko sie zagoilo. Co do sluzby zdrowia to sie zgadzam. Chociaz tak jak chodze do mamy do szpitala to Ci lekarze zarabiaja krocie a pacjentow maja w powazaniu a nie daj Boze zbudz lekarza to Cie opier... jeszcze. Magda moja siostra miala wypalanke i miala nawrot a ja mialam laserowo wie nie wiem czy moze bgc powrot. Ale w ttm rzecz ze jak ja mialam ta nadzerke to nic nie bolalo itp tylko po badaniu gin zawsze plamilam ale to normalne bo to rana w szyjce jest ale nigdy zegos takiego. I nie bylo miejsc u mojego wiec codziennie bede wydzwaniac

Happy oby to bylo przypuszczenie ktore sie nie sprawdzi ale zdrowka dla Denisa

Dzisiaj otworzyli u nas park nowy tzn ' wyremontowany' i jestem mega zadowolona Zu tez. Jest tam mini zoo kuce swinie kozy owce itp jest kilka wielkich klatek i tam sa ptaki pawy czaple itp place zabaw sa dwa jedeb wielki sa te chustawki co ktoras z dziewczyn pokazywala zdjecia a ja ubolewalam ze u nas nie ma ;D dinozaury sa staw itp no i na tym wielkim placu jest fontanna dla mnie to zmora wiadomo dlaczego dzisiaj Zu wracala mokra bo poviegla tam ;p no ale jestem mega zadowolona ;D

A jak to raczysko?? Tego sie boje i jakos w myslach to mam

Happy- jej... mam nadzieje ze to jednak nie astma!!!
Olcia- nie mysl tak nawet no cos ty!!! do lekarza pedz!

Jutro laskawie tacie zrobia operacje, zeby poskladac stope. Bedzie mial zalozone druty na 6 tyg.. Nie bedzie mogl autem jezdzic i tak przezywa ze bedzie musial kierowce wynajac.. Bo na gielde jezdzic musi, no bo kasy ttzeba, bo teraz dach robia.. ;/ jak nie urok to..... masakra jakas..

Ja za 2,5 tyg do Pl juz lece.. matkp jak ten czas pedzi...

Renata- kochana i co u ciebie???
Paulina- gdzie sie podziewasz?

Hej

Magda wspolczuje z powodu taty

Olcia do lekarza idz.

ja niestety znowu poronilam.nie chce o tym pisac, myslam ze lepiej ze mną bedzie..

reklama
Do góry