reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej

Paulina- dzieki, na sama mysl skreca mnie w zoladku... Odprawa a pozniej zejscie do samolotu z po schodach z wozkiem, dzieckiem i torba.. a reszta z gorki.. Noo procz zachowania malej w samolocie :p Jeszcze rpbie wczoraj odprawe i patrze a siedzenie losowo mi przyznali pomiedzy ludzmi, B mam nadzieje ze ktos sie zamieni na C przy oknie bo szogun po srodku nie wysiedzi bo bedzie chciala do okna albo zlazic i po pokladzie leciec...
Chcialo mi sie do tej Polski a teraz jakos tak mniej juz...

U nas poza tym nic ciekawego...
T wlasnie wraca bo wypozyczal auto z wypozyczalni i nas odwiezie, do zaplaty tyle samo co bym za taxi musiala dac, wiec bedziemy mogki poplakac na lotnisku :D

reklama
cisza...
my siedzimy juz w domku maly sie ladie bawi ;)
planuje upiec dzis chleb dla niego bez mleka zobaczymy czy mi wyjdzie no i czy bedzie mi sie chcialo isc do sklepu po drozdze ;) jak nie to upieke jutro .. u nas pogoda fajna nie za cieplo i nie za zimno ..

uuu Asik no to nie fajnie ;[ trzymajcie sie ;**

a o to chlebek dla malego alergika ;]
IMG_20140618_200354.jpgIMG_20140618_200453.jpg

Załączniki

• IMG_20140618_200354.jpg
    IMG_20140618_200354.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_20140618_200453.jpg
    IMG_20140618_200453.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
asik oby angina szybko przeszła, a z nogą współczuję;/
młoda mama super chlebek wyszedł:)

Ja przedtem upiekłam puszyste ciasto z jagodami, fajne wyszło:) Na kolację zrobiłam makaron ze szpinakiem, synek zjadł dwie porcje:-) jutro chyba pojedziemy do teściowej.

Milego wieczorku:)

Hej laski:)
Asik-zdrówka dla was!
Magda-spokojnej podróży!
Młodamama-smakowicie wygląda chlebek
Madzialena-ciekawa jestem cxy mój Dennis zjadłby taki makaron:)

Dennis dziś w przedszkolu był super(podobno ) nie płakał i przyniosł do dimu 9 obrazków które namalował, poza tym pani mówiła że super tańczy i chwalila go ze ładnie je.
U nas gorąco i mam nadzieje że tak zostanie

Drogie mamuśki wrzucę tu pewnien wiersz i chce żebyście go ocenily(jeśli to nie kłopot)
"Pamiętasz nasz pierwszych pocałunek? Te słońce zarem serca rozpalajace?
Pamiętasz te pierwsze spojrzenia gorące ? Te ręce się splatające?
A gwiazdy na niebie i słowa "tak bardzo kocham Ciebie"?
Teraz to już tylko wspomnienia. W moim sercu ślad po nich został, w twoim juz nic nie ma. "
Napisane przez pewną nastolatke.

heja.nie czuje nog. tylka tez no i pleców.

wczoraj tak sie nalazilam ze niewiem jak ja dziś na procesji wytrzymam.
bylismy z chlopakami w wesolym miasteczku. nic im nie mowilam zeby wieksza niespodzianka byla. potem na chwile do kolezanki, do rodziców i w domu bylismy przed 22.

a dziś ta procesja. I nie sama procesja mnie oslabia, ale to ze MUSIMY!.

happy dla mnie wiersz jak wiersz. nigdy ich za bardzo nie lubilam,a tym bardziej takich przeslodzonych milosnych, w ktorych co drugie slowo to albo kocham cie, albo tesknie. wiec i w ocenianiu nie najlepiej moge siew sprawdzić.

reklama
Hejka:)

happymum ja kiepska jestem w ocenianiu wierszy :p Jak dla mnie trochę za krótki:)
młoda mama u nas jagód dużo:) Ale jeszcze za bardzo nie chcą skupować szkoda bo zarobiłabym trochę kaski:)

Synek właśnie wstał, po obiedzie jedziemy do teściowej, wczoraj w nocy zmarł dziadek D.;/ Przyjedzie babcia D. a pogrzeb prawdopodobnie w sobotę także małego zostawimy z moją mamą.

miłego dnia

Do góry