Helloł
Olcia kup w aptece clemastin, albo coś innego na takie "parchy". I mimo ze czekasz do dermatologa, jesli skura jest sucha to natluszczaj. No chyba ze chcesz plame w pelnej okazalosci pokazac lekarzowi
a co do grubosci dziecka. Ja czesto slysze ze moi są za chydzi. i to czesto od osób ktore same mają chude dzieci.I albo palne jakis chamski tekst albo zasmieje sie w oczy i tyle. Bo po co z durniem dyskutowac?
Jeszcze "uwielbiam" jak obcy wypytyją, czy chamsko zą uwage dla wracaj F.Na wtedy ja gotowa jestem nawet palnąć miedzy oczy. Toż kazdemu nie musze tlumaczyć ze on ma autyzm i ADHD, i niektore zachowania to nie z wychowania,, tylko przez chorobe ma.
W sumie obcy to obcy.. bo opiernicze i pojde, nie widze wiecej ale jak ktoś z rodziny mi wciska kit ze ta choroba to nie choroba, ze jak bydobrze wlac w tylek i dzieci by byl grzeczny. No wtedy to bym wlala, ale napewno nie dzieciakowi.
wczoraj blismy z Ł i kuzynką w biedronce. dzieci zostaly z dziecmi kuzynki. Kupilam panom moim reczniki.Dla O z Samolotami dla F ze spidermanem.O sie prawie poplakał. Bo z Samolotami. No i japonki. Ja mam jobla na punkcie butów.No ale dla O z samolotami

dla F z MAxStillem czy jak sie to pisze.
O z tej calej radosci z japonkami spał
A co do ladnosci dzieci. Moi panowie dla mnie są najpiękniejsi.Zdaje sobie sprawe ze są ladniejsze dzieci od moich kawalerów. Ale jak slysze jak ktoś na ulicy zachwyca sie urodą F czy O to ja pękam z dumy
znam takie osoby co potrafią sie obrazić albo dowalic jakims glupim tekstem do mnie jak np jakas strasza pani powie ze moj syn jest przystojny, grzeczny, czy kulturalny, a nie wychwali jej dziecka.Albo porownywanie umiejetnosci Filip umejetnosci innyc a umiejetnosci innych dzieci z rodziny czy wsrod znajomych. No dla mnie jest porazką.. porownywac zdolnosci szkolne zdrowego 9 latka i autysty i wychwalanie pod niebiosa ze jaki to ten drugi zdolny. 5 z dyktanda a u F 4.