reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziewczyny jak robicie spagetti to w jaki sposob? Ja zawsze robie z miesem z kurczaka papryka pieczarkam i cebula. Innych sposobow nie znam, ale przypomnialam sobie ze kiedys jadlam z miesem mielonym w Chorwacji i bylo calkiem niezle. Sos robicie same czy dodajecie kupny?

reklama
Obieram marchewki i tre je na dużych oczkach, kroje cebulę w kostkę. Później smaże marchewke na oleju i po chwili dodaje cebulę, smaże aż puści sok, dodaje mielone i przyprawiam(sól, pieprz, chili, papryka, papryka słodka, czosnek i bazylia) jak mielone sie umazy to zalewam je wodą, później dodaje przecier pomidorowy i zaciagam... to tak mniej więcej

Witajcie, mi jakos nie po drodze na bb, do tego Bartek staje o 5 i chodze padnieta
Paulina, zdrowka dla corci:tak:
Happy ja sumie robie bardzo podobnie ale nie daje koncentratu tylko pomidory z puszki

Hejka:)

paulina jak jak robie spagetti to z mięsem mielonym i kupnym sosem ale dodaje od siebie jeszcze pieczarki, cebulę a na koniec posypuję startym żółtym serem na talerzu:)

happymum ja też robię codziennie D. kanapki do pracy i przeważnie kładę się z powrotem spać, zależy na którą ma do pracy:p

U nas upalnie, wczoraj było ochłodzenie a dzisiaj od nowa gorąco;/ Nawet nie ma jak nad wodę pojechać bo D. w pracy ale chyba namówię brata i pojedziemy z małym rowerami nad jezioro:) dzieciaki brata nadal u nas są, brat wróci MOŻE jutro, mam taką nadzieję:)

Miłego dnia

U nas znów upały; ) jutro idę z małym na bilans. Dziś wygrałam chuste dla małego na fb;) i wysłałam kupon na euromilion może tez wygram

hej przez te upaly nie chce mi sie nic :/ dzis bylo troszke lepiej bo wiatr byl

paulina super ze obylo sie bez operacji a spagetti robie zalezy co mam w ldowce z warzyw ale papryka cebula marchewa i miesa mielone bez pieczarek bo wiadomo Zu :D
happy no to zadowolona pewnie aeuromilion ? gralam kiedys w totka i dobrze ze za marzenia nie karaja bo dostalabym dozywocie :D

a u nas niby dobrze Zu grzeczna ale w domu zrezygnowala chyba na stale z jednej drzemki ale no jest to ale ... przed wczoraj bawila sie z chlopcem na placu zabaw wszystko ladnie piekne poki nie uderzyl jej a Zuzia nie patrzac na nic zaczela go bic po buzi :/ noz k.... a wczoraj ugryzla tak chlopca w reke ze zostal mu slad byla kara ... ogolnie jest grzeczna nie mam juz z nia takich problemow jak wczesniej no ale te jej 'bojki' ... a tak poza tym to Zu ma juz 10zebow :)

Witam wszystkie mamy ;*
dawno mnie tu nie bylo i nie dam rady nadgonic wszystko .. my mielismy przeprowadzkę i zepsul nam sie internet ;/
maly zaczyna juz chodzic i ma 6 zebow ;)
ciagle mieli buzka i ciagle jest glodny ;]
o to fotki mojego przystojniaka
IMG_20140702_083220.jpgIMG_20140713_164830.jpgIMG_20140715_090015.jpg

Załączniki

• IMG_20140702_083220.jpg
    IMG_20140702_083220.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_20140713_164830.jpg
    IMG_20140713_164830.jpg
    53 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG_20140715_090015.jpg
    IMG_20140715_090015.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Hejka:)

happymum
gratuluję wygranej:)
olciaa ale lobuziara z Zu:-) Dzieci juz tak mają jak ktos je uderzy to oddają:) mój P. tez potrafi kuzynke czy kuzyna uderzyć ale tak żeby jakieś dziecko na dworze to nie, zawsze leci do mnie z płaczem jak ktos mu dokucza:)
młoda mama ślicznego masz synka:) a jaki zadowolony:)

U nas dzisiaj fajny wiaterek, ale jak slońce wyjdzie to sauna;/ Dziec brata będą u nas prawdopodobnie do niedzieli:wściekła/y: Już mam powoli dosyć bo zaczynają sie kłótnie o wszystko a P. tylko cały czas płacze;/ jak tak dalej będzie to chyba pojedziemy na weekend do teściów, jeszcze w dodatku zaczęła mi się @ to juz całkiem nerwowa chodzę:p

Miłego dnia

Do góry