reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
młoda mama u nas na chrzcinach była wódka :) my nie piliśmy ale goście tak:) słyszałam o ospa party, to chore;/ nie mam zdania na temat ospy jak synek załapie to trudno, był szczepiony więc zobaczymy
asik oby ospa przechodziła łagodnie, ja miałam w zerówce :) Najgorzej wspominam świnkę o matko węzły spuchnięte, jeść się nie dało i mama robiła mi okłady z ziemniaków blee
renata a miewałas wcześniej takie nerwobóle? To niepokojące;/ Ja miałam podobne w gimnazjum, stres spowodowany szkołą, dużo chorowałam i bałam sie że nie nadrobie zaległości, brałam wtedy syrop na uspokojenie od pediatry i od tej pory spokój:) a co do dzieciaków to nie jestem sama z mamą jakoś dajemy radę ale z utęsknkieniem czekam aż brat wróci:p Jutro i tak chyba jedziemy do teściów to będę miała spokój:)

Bartka przeciwko ospie nie szczepilam ale tak jak Paulina uwazam ze ospa w tym wieku to tez nic dobrego, mimo ze ma 3 latka nie zrozumialby ze ma nie drapac, sama mialam 9 majac ospe i do dzis mam slady. Corka sasiadki miala ospe z miesiac temu, Bartek sie z nia bawil 2 dni przed tym jak ja wysypalo ale nie zlapal. Asik daj znac czy to ospa

MLODA nie wiem jak sie liczy na chrzest ale my mielismy 40 osob a kupoilismy 30 butelek 0.5l i zostalo chyba 12. Wina kupilismy 10sztuk a zeszla 1 butelka hahaha. Takim liczeniem nie dojdziesz raz zejdzie wiecej raz mniej. Na wesele mamy juz tylko 157osob potwierdzone licze ze przyjdzie ze 150 albo mniej a mamy w planach kupic 300butelek w porywach do 350. Lepiej miec wiecej niz zeby braklo. Pozatym to zalezy ile impreza bedzie trwac, my mielismy chrzest o 14 a sale opuscilisny przed 1 w nocy..

Edit
Ja tez nie pije ;) na weselach oczywiscie tak ale na codzien nie. Czasem jakis breezer. Na chrzcinach A. sie troche napil, ale na naszym weselu pic nie bedziemy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Właśnie skończyłam sprzątać:)
Jutro i pojutrze S. Ma wolne
Madzialena -musi brać witaminy bo bardzo szybko rośnie i witaminy z jedzenia mogą nie wystarczyć i jesienią i zimą witaminę D.
Poza tym waga 15kg a wzrost 97cm. Znowu zgubił 1kg.
Co do ospy niby Dennis miał ale pewności nie mam bo miał tylko kilka kropek.
Młoda mama-u nas na chrzcie alkoholu nie było bo ja nie toleruje picia na "dziecięcych " imprezach

HAPPY fakt wysoki ale wy tez jestescie z S. wysocy wiec czego sie spodziewac. Moja ostatnio poszla w gore i tez schudla, 13kg i 88cm. A takto chyba z pol roku stala mniej wiecej w miejscu, gora 2cm urosla.

Jutro rtg dzwonili do nas ze szpitala, mamy na 8.40, zobaczymy jak sie raczka sklada ;)

reklama
Hej mamy , wieki mnie tu nie było.
Dużo się dzieje, miesiac temu zmarl maż sisotry A.. 2 małych dzieci, jedno 21 msc, a starsza 6 lat..
Przez to co tylko mam wolne to z nimi siedze bo teraz pełno załatwiania z rentą itp.

Pogoda sie zepsuła dzis, leje ze masakra..

U Loli po staremu, rozrabiak mały. Obdarła sobie ostatnio całego palca i nawet nie poczuła agentka, a krew jej cała noge zalala. masakra

Paulina zdrówka dla Nikoli, oby sie rączka szybko zagoiła.
Asik, zdrówka dla Damiana ;)
Happy, to Dennis podobnie jak moja Jula na bilansie 2 latka, tylko ona 95 cm i 15 kg
Młodmama, tez słyszałam ze lepiej miec ospe jak się jest dzieckiem, ale sama nie wiem. Wolalabym zeby Julka miała jak bedzie starsza niz teraz. Co do alkoholu na chrzcie to u nas był, ale mało, po symbolicznym kieliszku. No i wino .

Do góry