reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej:) Dennis znów zasnął o 18:/ wiec pewnie czeka mnie wczesna pobudka a spac nie mogę:/ tak mnie plecy w krzyżu bolą ze położyć się normalnie nie mogę:/
Papitka-oby gin był dobry no i zdrówka dla ciebie.

reklama
Hejka:)

U nas zimno dzisiaj;/ pozniej muszę iść do apteki po tabletki i jeszcze na zakupy jakieś.

lucyp ja ze 4 lata temu dostałam od D. na walentynki wielkiego lizaka serducho :p Łaziliśmy po galerii i patrze a on nagle z tym lizakiem wyskakuje a taki był ciężki:-D
papitka obyś w końcu trafiła na normalnego ginekologa niech powie Ci co i jak a nie niepotrzebnie musisz się martwić;/
happymum to rzeczywiście szybka pobudkę dzisiaj miałaś:) Mojemu dziecku tez ostatnio sie poprzestawiało wstaje o 10 a nie o 8 hehe:-)i zaczął jeśc rybę w sobotę mu zrobiłam z marchewką to tak pałaszował a normalnie to wykrącał się na wszystkie możliwe sposoby:)

Hej. My wlasnie wstalysny. Zimnica konkretna i leje. Ale tak juz niestety bedzie, upaly prawie napewno nie powroca, moze byc cieplo ale nie upalnie i od 17 coraz chlodniej. No coz taki klimat.

LUCYPP ale ja jestem z Krakowa wiec nie mogli sie zdziwic bo tak sie tam mowi ;) chyba ze studenciki z akademika, pochodzacy z innej czesci Polski.

ZA DWA TYGODNIE SLUBUJEMY!

Hej.

Ja wlasnie jestem w trakcie rozpakowywania paczek z rzeczami z Pl. Zarelko rozpakowane :D nie lubie tego robic, ale jedzonko chetnie sie pozniej zjada :D a ramach odpoczynku Michalki od mamci pozeram :D Maja niegrzeczna jak nie wien.. Zawsze jak mam robote to moje dziecko ma zly dzien.

A dzis jeszcze gosci mamy i salatke musze zrobic i posprzatac.. O zgrozo...
Jeszcz T dzwoni czy moze zostac na nadgodziny.. Ja sie nic nie odezwalam i stwierdzil ze zapomnial ze gosci mamy i ze duzo roboty z paczka jest.. Taaa.. Ja sama musialam w Pl spakowac wszystko i sama rozpakowac tu.. Jelonek jeden!

Happy- kiedy kolejny test robisz?

Paulina- ojj teraz zleci szybciutenko.. a zobaczysz ze juz po jak bedzie to nie bedziesz wierzyla ze to juz po ;) kiedy do Pl?

Wczoraj pojechalismy do duzego Tesco.. ale stwierdzilismy ze autobusen nie bedzieny targac zakupow bo i pampersy i chusteczki i napoje wiec online zrobilismy, ciekawe czy dadza wsio.. bo pierwszy raz robiny jak tak to zawsze juz online ;)

HAPPY troszke ;)
MAGDA Wyjezdzamy w czwartek o 18 ale jedziemy autem wiec bedziemy w piatek kolo 23. A w sobote panienski, mowie do A. ze wracam na czworakach hahahaha

reklama
Paulina- ta podroz najgorsza :p
Happy- uda sie napewno ;) A ty kiedy wyjelas implant? Ja pewnie jakbysny chcieli starac sie i odstawilabym tabsy to i tak od razu sie pewnie by nie udalo.. Chociaz nie wiem i nie bede probowac czy bez tabsow po odstawieniu sie od razu zachodzi :D Mamy czas :p

Do góry