reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
happymum na pewno wkrótce sie uda:) i nie myśl o tym tyle:-)

My po spacerze i oczywiście deszcz nas złapał, u nas pogoda typowo jesienna az nic się nie chce;/

Happy next time ;)

Madzialena niestety lato się kończy ..

Paulina to już tuż tuż :)

Katar mnie dopadli pewnie teraz zaraze dzieci i męża ....

Hej

Dzisiaj w pracy bylam troche soe wkurzylam bo taka jedna pracownica glukowate ironicNe teksty wali przy klientach bo zla na mnie ze wiecej zarobilam ale na tym ten zawod polega ale nie poszlam tam znajomosci nawiazywac wiec troche wyluzowalam. Bylam dzisiaj z Zuzia u mamy w szpitalu i spptkalysmy polozna ktora byla przy pprpdzie i smialysmy soe ze jej dziecko :)

Pailina za nim sie pbejrzalas a to juz :D

Happy co jest wam pisane to i tak bedzie :)

Jestem jakas sklapciala dzisiaj i zaraz chyba walne sie spac :)

Paulina- napisalam " jakbysmy" :D chodzilo mi o to ze jak cos sie chce to nie wychodzi :p narazie drugiego nie planuje, bynajmniej Ja :D

Olcia- a mala z kim byla jak ty w pracy?

Byli znajomi, ogladalismy fotki ze slubu, wypilam piwo i cos mbie zmulilo.. Zaraz kapiel i lulu.

Do 16 walczylam zeby porzadek zrobic.. W lazience tragedia byla po odsunieciu wszystkiego( Widac ze facet sam w domu byl :D) ale bylam zla na niego :D
Przywiezli zakupy te co zamowilismy i mowi zaraz ci pomoge i polazl na podworko i przychodzil co chwile po cos, albo wszedl i pyta czemu jeszcze nie wszystko rozpakowane.. ;/

Happy obstawiam ze wam sie uda do końca roku :-)
K chciałby kolejne w przeciągu max 3 lat. Miedzy nim a jego siostra jest roznica 5lat i nie przepadają za soba w ogole. Nigdy nie widzialam zeby normalnie ze soba rozmawiali jak np ja z moim bratem gdzie jest 2lata różnicy. Oni albo sie kłócą albo jedno drugiego cos pyta i odpowiedź i koniec. Ale ja nie chce dziecka kolejnego bo moim warunkiem jest a)ślub b) koniec kłótni i "psiapsiółeczek" od siedmiu boleści...

Dzis posprzątałam cale piętro i troszke na dole. Kornelia byla u teściowej. Cale szczęście gorączka minęła ale mała nie miala dzis podobno apetytu w ogole.
Jeju juz za ponad dwa tygodnie powrót do szkoly. Nie bede juz dzien w dzien z Kornelią :-( az sie boje. Na jej 6miesiecy zycia spędziłam z nią 5 miesiecy.... A teraz powrót do szkoly i nie moge tak zawalać bo matura i egzamin zawodowy :-( ale znajac zycie nie bede sie uczyc bo nie bedzie kiedy...

olcia no niestety ludzie z zawiści potrafia być wredni;/
magda ah te chłopy :p U mnie non stop jak nie skarpetki za łóżkiem to papierki po wafelkach - oczywiście nie moje:-D ale czasami sie zdaża że D. trochę pokój ogarnie ale szczerze ja wole sama posprzątać przynajmniej wiem że jest porządnie posprzątane, ale jak zamieszkamy sami to nie ma podział obowiązków będzie:)

My u teściów:) Wracamy jutro albo w poniedziałek. D wybrał się na urodziny do kolegi i zgodziłam sie tylko dlatego że wziął ze sobą młodszego brata bo to ich wspólny kolega, przynajmniej wiem że nie popije:) A my z teściami zrobiliśmy sobie grilla, nawet piwko wypiłam i P. był dosyc grzeczny, właśnie zasnął:-)

ja na szczęście maturę miałam w 2013, jakoś tydzień po ostatnim egzaminie zaszłam w ciążę. ale i tak chciałabym iść na jakieś studia, nie wiem jeszcze jak to zrobię

poza tym to cześć wszystkim!!

reklama
Magda z ukochana babcia w soboyy bedzie :)

Miedzy mna a bratem jest rok a miedzg siostra 4 lata i lepiek z bratem sie dogadam zreszta zawsze tak bylo pomimo bojek itp i gdybym miala kogos normalmego przedewszyst odpowoedzialnego juz po roku bym chciala w ciaze zajsc pomimo tego ze czasami mam dosc ale Zuzia miala by rodzenstwo itp zreszta wiecej jest zalet niz wad ale coz zycie czasem decyduje za nas

Krystyna czeac :)

Madzialenka jak teraz go ucYsz ze ty zrobisz bo lepiej to pozniej trudno bedzie z facetami to gorzej niz z dziecmi xd

Do góry