reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej.

Wampi ;) ogolem sie nie czuje staro, ale bywają takie dni ze ciezko mi wszystko, wszystko mi boli, wtedy przypomina mi sie ile juz lat mam :D

dziś to wogole koszmar. jakby coś przejechalo. robie sobie chyba 4 kawe dziś, bo zaraz padne.

Happy no super sluzba zdrowia.Ja juz widze jakby mnie tam potraktowali kilka lat temu jak nikt nie mogl astmy u mnie rozpoznac. na wieczny kaszel chyba by mi syrop prawoslazowy kazali pić.

Hej.

Dziekuje wam za zyczonka :**
Jak ja sie zle czuje od wczoraj, o zgrozo.... ;///

Dzis lub jutro @mam dostac wiec pewnie to od tego, ale nigdy sie tak przed @nie czulam ;//
Wczotaj sie polozylam na troche jak T wrocil z pracy, to zdrzemnelam sie az 15minut bo ciagle cos.. Zgineliby oboje.. ;/:baffled:

Happy- masakra jakas.... ciesze sie ze nie musze chodzic do tych pryncypalow jednych, tfu tfu odpukac wsio z nami ok..
Nawet jeszcze sie nie przepisalam ze starej przychodzi gdzies do jakiejs tu w poblizu....Mnie najbardziej dziwi to ze po pologu nie badaja ginekologicznie, w celu sorawdzenia macicy, badz jak ktos byl szyty czy dobrze wszystko.. cisnienie, czy cos cie boli, krwawisz i dziekuje milego dnia :D

Renata- noo i co jeszcze syrop bys chciala? Paracetamol moja droga, buhahha :D

A co to Paulina sie nie odzywa? ;)

Mloda ma drzemke, chwila dla umyslu.. taki balagan zrobila i poszla spac, ja sprzatnelam a ona wstanie i dalej to samo bedzie :D My juz miesiac po slubie.. ale czas leci ;)

Hejka:)

happymum no masakra jakaś.. dobrze że chociaz cytologie Ci zrobią
magda rzeczywiście czas szyko leci:) Ciekawe jak paulina czuje sie jako mężatka:-) Co do bałaganu to moje dziecko tez potrafi sprawic że pokój wygląda jakby tornado po nim przeleciało, ale chociaż pomaga w sprzątaniu:)

My wczoraj byłyśmy z mamą na grzybach, niecałe dwie godziny i miałyśmy po koszyku i jeszcze do reklamówki zbierałyśmy:-D Moje dziecko wczoraj miało bliskie spotkanie z łóżkiem tak fikał że sie uderzył, nos ma obdrapany ale nie wygląda zle:)

Hej. Ja tylko na chwile. Slub wesele i poprawiny bajka. Szkoda ze tylko dla nas a dla moich rodzicow nie ;/ generalnie odkad jestesmy w polsce zyjemy jak wrodzy. Prawie doszlo do tego ze bym blogoslawienstwa nie miala w domu tylko u A. Matka w poprawiny uciekla w polowie. Ale dzieki przyjaciolom ja potrafilam bawic sie dalej. Jako mezatka czuje sie normalnie ;) podczas przysiegi widzac powazna mine A. wybuchlam smiechem :p wiecej opisze jak wrocimy do SE. Podjelismy decyzje ze do pl wrocimy tylko wtedy jak dorobimy sie wlasnego M bo mieszkanie z rodzicami nas zniszczy.

Lapcie jeszcze mnie, jedyne zdj ktore mam na dzien dzisiejszy.

Załączniki

• 1409824808162.jpg
    1409824808162.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 87
reklama
paulina wyglądałaś przepięknie!! Jak księżniczka:-) Jeszcze raz wszystkiego najlepszego:* To dobrze że nie przejmowałaś się humorami rodziców tylko cieszyłaś sie Waszym dniem:) Mam nadzieje że dogadacie się z rodzicami chociaż z tego co piszesz to jakas grubsza afera;/

U nas nie wiem skąd pojawił sie stan podgorączkowy 37stopni;/ P. wstał, powiedział że boli go brzuszek i zwymiotował. teraz juz jest ok nie ma temperatury, nawet jogurt zjadł, nie wiem może coś mu zaszkodziło;/

Do góry